Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:43:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nereguli grave la secţi de fotbal a CSM Ploieşti! Bani din buzunarul părinţilor pentru o secţie cu buget de peste 5 miliarde de lei!


25 octombrie 2018

Bani din buzunarul părinţilor la o secţie care cheltuie miliarde de lei din bugetul local. Este vorba despre secţia de fotbal a CSM Ploieşti, acolo unde zece antrenori (majoritatea pensionari) au reuşit să toace de la începutul anului nu mai puţin de 5 miliarde de lei! Şi asta în condiţiile în care jucătorii nu primesc niciun fel de prime de joc, iar apa, în cele mai multe intre cazuri, este adusă de la...robinet. În plus, aproximativ 80% din buget se duce pe...salariile antrenorilor, iar echipele de fotbal reuşesc performanţa de a fi pe...ultimul loc în orice clasament!

Problemele de la CSM Ploieşti au fost explicate de Sebi Solomon (18 ani) şi George Tache (17 ani), doi dintre tinerii jucători ai Prahova Ploieşti, care au reuşit să semneze cu echipa ploieşteană, în ciuda piedicilor puse de către conducerea CSM Ploieşti, club la care cei doi fotbalişti au jucat până în luna august.

Cei doi au fost prezenţi alături de Adrian Teodorescu într-o conferinţă de presă în care a fost prezentată situaţia clubului de fotbal Prahova Ploieşti.

Tinerii au explicat că au ales să joace la Prahova Ploieşti deoarece la CSM Ploieşti aveau parte de tratament neconform performanţei sportive şi li se solicitau părinţilor bani pentru plata arbitrajelor, a ambulanţei sau pentru anumite deplasări la meciuri.

“Am strâns în vestiar câte 50 de lei de la fiecare, de mai multe ori. Cred că de trei ori. Se întâmpla când director la CSM era Cristian Nica, în mandatul precedent. Plăteam şi chiria la terenul sintetic unde ne antrenam, puneam câte 5 lei fiecare, deşi nu era normal să ne antrenăm pe sintetic, apoi treceam pe iarbă, la meci. Nu aveai cum să obţii rezultate în aceste condiţii” – susţin jucătorii, care şi-au achitat “prin chetă în vestiar” şi anumite penalităţi primite din partea FRF ! “A pus antrenorul 100 de lei, a pus fiecare coleg cât a putut, 10 lei, 20 de lei” – declară Solomon. Culmea, CSM-ul cheltuia, în acte, peste 100.000 de euro pe sezon pentru secţia de fotbal, dar, iată, anumite cheltuieli se făceau din banii copiilor! “Ni s-a spus că sunt conturile blocate şi că ne vom primi înapoi acei bani. Nici până în ziua de azi, deşi a trecut mai bine de un an de atunci, nu am mai recuperat vreun leu” – susţin jucătorii plecaţi de la CSM. Tinerii au povestit şi că au avut oferte de la echipe de top (inclusiv Dinamo), dar că şefii de la CSM Ploieşti nu au dorit să îi transfere, deşi clubul ar fi putut încasa bani în urma tranzacţiilor.

“Am dorit să le ofer o şansă acestor copii, şansa de a face fotbal de calitate în condiţii normale de activitate. Mi-au fost prezentaţi ca nişte scandalagii, leneşi, fără niciun viitor în fotbal, dar la Prahova Ploieşti ei sunt altfel. Deci, mă întreb, cine a greşit? Cei de la CSM care nu au ştiut să lucreze cu tinerii de vârsta lor sau eu când am acceptat să îi legitimez la echipa mea? ”, a spus Teodorescu, care a acuzat influenţe politice în bunul mers al echipei, susţinând că mai multe firme care doreau să sponsorizeze Prahova Ploieşti au renunţat la colaborare chiar în ziua semnării contractelor invocând diverse motive.

Teodorescu a anunţat faptul că echipa Prahova Ploieşti se va prezenta în continuare la meciuri, deşi a fost la un pas de a defiinţa clubul. Următorul meci va fi disputat acasă, pe Stadionul Strejnicu, duminică , 28.10.2018, de la ora 13.30, în compania echipei Viitorul Ceptura.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro