Marţi, 19 martie 2024 - 5:31:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


David Beckham îşi înfiinţează propriul club de fotbal în SUA


6 februarie 2014

David Beckham este decis să-şi înfiinţeze propriul club de fotbal în Major League Soccer (MLS), primul eşalon al fotbalului din SUA. Pentru a putea demara proiectul el este dispus să plătească suma cerută de MLS pentru achiziţionarea licenţei.

Beckham va plăti nu mai puţin de 18 milioane euro pentru a primi licenţa, suma care oricum reprezintă doar un sfert din cât trebuie să plătească în mod obişnuit un club de fotbal nou înfiinţat.

Clubul va fi fondat în Miami, fiind cea de a doua astfel de încercare după ce ultimul club de fotbal din această zonă a dat faliment în 2001, din cauza asistenţei şi veniturilor scăzute. Beckham este însă sprijinit şi de alţi parteneri, iar de partea sa are şi autorităţile care sunt dispuse să se implice împreună cu Liga pentru construirea unui stadion modern.
Stadionul va avea o capacitate de 25.000 de locuri şi va fi construit lângă ocean.

"Vor veni jucători importanţi aici, de ce nu ar veni... Jucătorii sunte deja interesaţi. Ne trimitem mesaje, discutăm deja", a declarat starul. El a mai spus că oraşul este unul vibrant şi ar atrage multă lume spre fotbal.

Beckham este extrem de încrezător în proiectul său, declarând la o conferinţă de presă că vrea ca acest club să devină ceva personal, ceva important pentru el şi familia sa. MLS are în prezent 19 echipe, iar în sezonul următor ar mai putea debuta încă trei. Beckham a declarat că şi-ar dori ca în 2017-2018 să-şi lanseze clubul în MLS.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro