Sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 6:58:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbalul în doliu! Ştefan Chiţu, maestru emerit al sportului, sufletul echipei Poiana Câmpina, a încetat din viaţă!


18 februarie 2019

Doliu în fotbalul românesc!

Dan Ştefan Chiţu, maestru emerit al sportului, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina, a încetat din viaţă în această seară, după o grea suferinţă, anunţă Câmpinatv.ro

Dan Ştefan Chiţu a fost una dintre cele mai importante personalităţi din lumea sportului, care şi-a legat numele de Câmpina. Pentru performanţele sale sportive, în anul 2002 a primit titlul de “Cetăţean de onoare al municipiului Câmpina”, iar în anul 2017 a primit şi titlul de "Cetăţean de onoare al oraşului Breaza".

În 1991 a preluat echipa de fotbal FC Poiana Câmpina, pe care a patronat-o (sub diverse denumiri) până în anul 2008, atunci când, din motive financiare, clubul s-a desfiinţat.

Omul de fotbal Adrian Teodorescu a fost în preajma lui Chiţu mai bine de 10 ani.

"În 1997 am fost la Poiana Câmpina ca jucător, iar din 2001 până în 2008, când echipa a dispărut din motive financiare, am fost vicepreşedintele clubului, cu Stefan Chitu presedinte. A fost o perioadă în care l-a Câmpina s-a făcut performanţă în fotbal, o colaborare frumoasă, cu amintiri deosebite. Este o pierdere pentru fotbalul românesc şi în principal pentru fotbalul prahovean. Condoleante familiei", ne-a declarat Adrian Teodorescu, al cărui nume a fost legat de Poiana Câmpina foarte mult timp.

Dan Chiţu avea 74 de ani

Condoleante familiei îndoliate!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro