Marţi, 19 martie 2024 - 3:58:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Suporterii Petrolului acuză: "Interese obscure în spatele ameninţărilor Veoliei"!


13 mai 2020

Suporterii din Peluza 1 Ilie Oană au emis un comunicat de presă în care critică în termeni duri anunţul voalat al celor de la Veolia că nu vor mai finanţa Petrolul în campionatul viitor.

Publicăm integral comunicatul suporterilor petrolişti:

Asociaţia Peluza I Petrolul Ploieşti tine sa precizeze ca îşi doreşte continuarea campionatului ligii a doua si clasamentul sa fie stabilit pe teren nu în birourile FRF sau în alte locuri.

Luni seara vicepreşedintele Petrolului O. Grigore prezent la emisiunea moderata de C. Angelescu a venit cu o declaraţie halucinanta din punctul nostru de vedere dar cu care în mare parte suntem de acord.

Mai precis trompeta lui M J Mihailovici a ţinut sa precizeze faptul ca dacă va fi îngheţat campionatul MJM şi Veolia îşi strâng jucăriile şi pleacă de la finanţarea clubului ploieştean

Dacă susţinem în totalitate prima parte a elucubraţiilor d-lui Grigore(Mihailovici) chestia cu sistarea finanţării de către Veolia ne face sa radem

Este a 4-a oara când Mădălin ameninţă cu retragerea finanţării şi deja suntem obişnuiţi.

Dacă stam sa cautam ce se ascunde în spatele acestor ameninţări găsim interese obscure pe care cei avizaţi le-au sesizat de foarte mult timp şi anume:

În vara lui 2019 în momentul anunţării ca preşedinte al clubului a lui Marius Stan a fost primul derapaj public al lui MJM pe aceasta tema, atunci fiind de fapt vorba despre intenţiile sale de a se debarasa de anumiţi suporteri care făceau informaţii publice şi încercau să împiedice scamatoriile fotbalistice ale cvartetului Mihailovici, Vlad, Ferariu, Grigore.

Şi atunci suporterii pentru binele clubului au făcut un compromis dând un pas în spate din dorinţa de a-şi vedea echipa de suflet acolo unde ii este locul, în Liga 1.

Acum prin aceasta ameninţare de fapt MJM & comp. se pun la adăpost deoarece odată cu terminarea campionatului expira şi contractul ACS Petrolul 52 cu Primăria Ploieşti privind dreptul de folosire a mărcilor dar, cu obligativitatea de a fi promovaţi în Liga 1.

Dacă Burleanu ar decide îngheţarea campionatului conform contractului, clubul Petrolul ar pierde dreptul de folosinţă al mărcilor, ele revenind la Primărie.

În plus MJM ca un adevărat strateg militar îşi acoperă spatele şi în fata suporterilor, parca îl şi vad: "Aveam şanse reale la promovare, avem condiţii, avem lot! FRF nu a dorit, nu este vina noastra."

Şi marmota...?

Ai vrut Mădălin performanta?

Noi nu te credem, ai demis un preşedinte de club şi prima varianta a ta a fost tocmai fostul preşedinte CN Vlad, omul tău de casă.

Ai reuşit performanta sa fim singurul club din România care nu are preşedinte numit, de destinele echipei ocupându-se avocatul Veolia şi al clubului, un fan fcsb.

De gândit ar trebui sa dea multora şi faptul ca CIS-ul clubului Petrolul este pe numele C Vlad şi D Ferariu ceea ce înseamnă că deşi fondat de suporteri şi cu suportul material al acestora,  acum clubul aparţine unor "no name"!

Acum Mădălin, aplici principiul dă şi tipă, mai precis de faţadă te plângi de o eventuala îngheţare a campionatului, dar de fapt prin toate acţiunile întreprinse de tine dai la temelia acestui club, călcând în picioare speranţele zecilor de mii de suporteri petrolisti!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro