Marţi, 19 martie 2024 - 11:32:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Daniel Chiriţă: Voi cere FRF să verifice cum a obţinut Răchită carnetul de antrenor şi licenţa Uefa Pro


3 mai 2021

Fostul fotbalist Daniel Chiriţă continuă să îşi strige public problemele. Prezent într-o emisiune la un post de televiziune local, Kiru a vorbit despre cum este târât în procese şi a acuzat că se încearcă evacuarea sa din baza sportivă pe care a construit-o. Daniel Chiriţă l-a acuzat pe Valeriu Răchită de faptul că ar fi artizanul tuturor problemelor sale din ultima perioadă şi a prezentat mai multe documente care să demonstreze că are dreptate. 

Legenda Lupilor a anunţat că va solicita Federaţiei Române de Fotbal verificarea documentelor cu ajutorul cărora Valeriu Răchită a obţinut licenţa de antrenor Uefa Pro.

 

"Anunţ în premieră că voi solicita oficial Federaţiei Române de Fotbal să verifice în amănunt documentele care au stat la baza înscrierii lui Vivi la cursurile pentru obţinerea licenţei Uefa pro. De asemenea, voi solicita verificarea documentelor care au fost depuse pentru reînnoirea licenţei. Nu a susţinut examenul de bacalaureat, deci nu poţi să ocupi funcţii publice. Ai câştigat 10.000 de euro din bani publici, în plină criză economică, în condiţiile în care tu nu aveai studiile necesare.", a declarat Dani Chiriţă.

Chiriţă a promis că în situaţia în care Răchită va prezenta măcar o diplomă valabilă de bacalaureat îşi va cere scuze public şi va admite că a greşit. 

"Cred că este cazul ca Direcţia Naţională Anticorupţie să verifice ceea ce se întâmplă în administraţia locală din Ploieşti. Nu poţi să fii ba consilier al directorului, ba al primarului, ba antrenor,acum eşti director tehnic, ba schimbi gazonul de pe Ilie Oană, ba modernizezi stadionul. Sunt prea multe braşoave spuse public şi nimeni nu se sesizează să pună punct acestor minciuni.", a mai spus Kiru.

Daniel Chiriţă a cerut linişte şi să fie lăsat să îşi continue proiectele legate de şcoala sa de fotbal. Chiriţă a mai spus că, spre deosebire de Vivi Răchită care din salariul său primit din bani publici şi-a cumpărat vile şi maşini,  el a investit toţi banii câştigaţi în fotbal în baza sa sportivă de la Sala Sporturilor. 

"Acolo este viaţa mea, munca mea. Nu admit ca cineva să îmi atace familia, banii, viaţa şi eu să stau liniştit", a mai spus Daniel Chiriţă. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro