Joi, 25 aprilie 2024 - 3:01:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Să nu crezi în darurile grecilor! Petrolul a înţeles acest lucru foarte repede....


3 martie 2019

 

Petrolul nu trece de Metaloglobus pe teren propriu şi face primul pas greşit în 2019, dezamăgindu-i pe cei 8000 de ploieşteni din tribune.   A fost un meci nebun la Ploieşti, cu gafe, goluri, spectacol şi trei transversale în mai puţin de un minut.

Din păcate, Petrolul a arătat ca o echipă de Liga a 3 a şi s-a văzut pentru prima oară că transferurile din iarnă nu i-a întărit în niciun fel pe Lupii Galbeni.

Trei foşti petrolişti: fundaşii Gabriel Frîncu şi Florin Plămadă şi mijlocaşul Claudiu Herea au demonstrat că sunt jucători foarte buni, deşi nu au mai fost doriţi de stafful Petrolului. De altfel, Claudiu Herea este autorul golului celor de la Metaloglobus, echipa aflată pe locul 14 deschizând scorul pe Ilie Oană încă din minutul 4.

Filmul golului celor de la Metaloglobus a arătat astfel: Brînză a pasat scurt în faţă la Puşcaş, care, presat de doi adversari la 20 de metri, a trimis înapoi către portar. Brînză a preluat greşit şi Claudiu Herea a plonjat de lângă el şi a împins mingea în plasă. Gafa celor doi petrolişti,  i-a permis lui Herea să înscrie împotriva fostei sale echipe!

Petrolul a egalat din penalty executat de Laurenţiu Marinescu în minutul 12.

Nu putem uita gafele fundaşului Sarris, gafe care doar printr-un noroc divin nu s-au transformat în goluri...La fel de slab a fost şi portarul Brînză, care a arătat ca un goalkeeper începător.

În minutul 35, Sarris atinge din greşeală mingea la o lovitură liberă la mijlocul terenului şi apoi o prinde în mâini, după care Ovidiu Herea a venit să i-o fure. Centralul dă henţ, însă nu dă şi galben, aşa cum era normal pentru henţ intenţionat!

Tot Sarris, în minutul 44+1, nu se uită unde e portarul şi trimite către acesta. Brînză era ieşit în faţă, aleargă după minge, însă are noroc că balonul loveşte bara din stânga şi revine în faţă, acolo unde o prinde din faţa unui adversar, în timp ce grecul din flancul drept al apărării Petrolului îşi făcea cruce.

În minutul 44, contraatac al celor de la Metaloglobus, doi contra unu, Claudiu Herea scapă în dreapta, trece de portar în faţa careului, dar ajunge în unghi închis. Pasează în centru pentru Robert Vîlceanu, aflat la zece metri, însă acesta ratează incredibil şi trimite din prima pe lângă bara a doua. Portarul nu revenise între buturi, iar cei doi fundaşi retraşi în faţa porţii l-au emoţionat pe Vîlceanu. Herea a vrut să continue faza, fiindcă a fost uşor atins de Brînză în faţa careului, iar dacă ar fi căzut cu siguranţă primea lovitură liberă, însă, mai important, goalkeeperul ar fi fost eliminat...


Nu putem să nu ne întrebăm de ce nu a apărat poarta găzarilor Cezar Lungu încă de la început, mai ales că portarul a fost foarte bun în meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, reuşind să apere un penalty.

De altfel, politica de transferuri a celor de la Petrolul a fost taxată de suporteri printr-un banner pe care scria: "Juniorii pentru cine sunt crescuţi? Vreţi doar comisioane de la străinii desculţi..." Suporterii Lupilor Galbeni au scandat din nou "Demisia! Demisia!", semn că preşedintele Cristi Vlad nu se mai poate împăca sub nicio formă cu cei din galerie



Antrenorul Mugur Cornăţeanu a gesticulat lent, în timpul meciului, şi a părut din alt film, depăşit de ritmul meciului. Petroliştii abia au reuşit să lege pasele şi nu au acelaşi nerv ca adversarii. Parcă Metaloblobus era echipa care visa la promovare, iar Petrolul se lupta să scape de la retrogradare... Petrolul a arătat un joc haotic, lipsit de tactică, un joc de ...Liga a 4a, arătând ca o echipă care nu lucrează prea mult la antrenamente. În meciul cu Metaloglobus, ploieştenii au arătat cea mai slabă apărare din istoria echipei.

Ploieştenii au făcut primul pas greşit în 2019, pe teren propriu, inadmisibil, însă în faţa unui adversar care şi-a dat viaţa pe teren. Dacă gafele din meciul cu Metaloglubus se vor  repeta şi cu celelalte contracandidate la promovare ale ploieştenilor, Petrolul ar putea să uite rapid visul de a reveni în Liga 1.

Petrolul cade pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce Metaloglobus face 25 de puncte şi urcă pe poziţia a 14-a.

Petrolul: Brînză (C. Lungu 46') - Borţa, Sarris, L. Cazan, Ţigănaşu - Cr. Puşcaş - Laur. Marinescu (cpt.), Kozoronis, Malakyan (Şaim Tudor 46') - Bg. Rusu (Arnăutu 65'), Rob. Moldoveanu

Rezerve neutilizate: - Alb. Olaru, Ţicu, Bucşa, Ştefănescu

Antrenor: Mugurel Cornăţeanu

Metaloglobus: Fl. Iacob - C-tin. Costache, Caramalău, Fl. Plămadă, Negotei (Şt. Niculae 58') - Andr. Lungu, Al. Neagu - Potecea (Tomozei 58'), Cl. Herea, Rob. Vîlceanu - Ov. Herea (cpt.)(Frîncu 90+3')

Rezerve neutilizate: Rob. Geantă - Ghenovici, Mino, Riza

Antrenor: Laszlo Balint


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro