Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:09:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbaliştii ne obligă să facem 2.300 km de autostradă în 3 ani


1 decembrie 2015

Ţara noastră trebuia să fi început deja mai multe proiecte de infrastructură pentru care şi-a luat angajamentul faţă de federaţia europeană de fotbal.

România a primit dreptul din partea UEFA de a fi gazda turneului final al Campionatului European din 2020 şi s-a angajat că va construi 2.300 de kilometri de autostradă până în 2019 şi o magistrală de metrou care să lege centrul Capitalei de aeroportul „Henri Coandă”.

De asemenea, ar trebui modernizate şi stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Ştefan cel Mare.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, spune că România ar putea pierde dreptul de ţară gazdă pentru meciuri din cadrul Euro 2020.

„UEFA are ochii larg deschişi încă de acum. Largi de tot! Forul continental va începe inspecţiile în 2016 pentru a vedea în ce stadiu suntem cu lucrările atât de infrasctructură sportivă cât şi în celelalte sectoare.

Inspecţiile UEFA în toate cele 13 ţări se vor face din 3 în 3 luni. Dacă nu suntem în grafic cu lucrările, UEFA va lua o decizie. Statul şi-a luat anumite angajamente că va termina lucrările până la EURO 2020.

Cred că vom reuşi să construim stadioanele la timp, nu ştiu restul. Naţional Arena nu are nicio problemă majoră, sunt doar mici lucruri care pot fi corectate uşor”, a declarat fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, într-un interviu pentru ziare.com.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro