Vineri, 29 martie 2024 - 4:29:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


”Lupii galbeni”, în haine noi


17 iunie 2014

Petroliştii şi-au lansat azi noul echipament pentru sezonul 2014-2015, după ce şi-au schimbat şi sponsorul tehnic. Răzvan Lucescu şi jucătorii au fost prezenţi la eveniment.

Principalul obiectiv al Petrolului pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului, aşa că oficialii ploieştenilor şi-au dorit ca jucătorii să aibă şi un echipament pe măsură.

În urma parteneriatului cu cei de la Nike, care devine astfel sponsor tehnic al echipei - vechiul contract cu Puma n-a mai fost prelungit -, jucătorii lui Răzvan Lucescu vor purta la meciurile de pe teren propriu un echipament în culorile tradiţionale ale clubului, galben şi albastru.

Tricoul are integrată culoarea albastră în zona frontală, posterioară şi pe manşetele mânecilor, iar culoarea galbenă se regăseşte pe panourile laterale.

Pentru meciurile de acasă sunt disponibile două variante de şort, unul galben şi celălalt albastru, precum şi două seturi de jambiere, unul de culoare galbenă şi unul de culoare albastră.

În schimb, pentru meciurile din deplasare, jucătorii vor evolua, în premieră, în negru. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 bidoane de plastic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro