Joi, 28 martie 2024 - 7:27:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Întâlnire de gradul 0 la Vărbilău, se vor întâlni echipele comunei, Voinţa Vărbilău şi Voinţa Livadea.


26 octombrie 2018

Dacă în sezonul trecut, tot pe vremea aceasta, în data de 22.10.2017, Voinţa Vărbilău a reuşit să se impună cu scorul de 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Lucian Stanciu, în minutul 89, cu o lovitură de cap, în urma executării unei lovituri de la colţul terenului. În retur, Voinţa Livadea şi-a luat revanşa, în data de 13.05.2018, printr-un scenariu asemănător, în ultima fază a jocului, în minutul 90+3, Adrian Constantinescu a înscris cu o lovitură de cap.

De menţionat, este faptul că cei doi marcatori, au schimbat taberele, Adrian Constantinescu va evolua, duminică, pentru Voinţa Vărbilău, în timp ce Lucian Stanciu nu va avea drept de joc împotriva fostei formaţii.

Voinţa Vărbilău a avut o prestaţie fantastică în ultimele două partide, reuşind să câştige detaşat meciul cu Flacăra Mălăiesti scor 7-0, iar în derbiul de la Aluniş s-a impus cu scorul de 3-8.

De cealaltă parte, Voinţa Livadea, în ultimele două etape, a avut evoluţii mai puţin bune, pierzând cu scorurile de 2-0 la Voinţa Măgurele şi 2-3, acasă, cu Avântul Bertea.

Meciul condus la centru de Paul Manu şi asistenţii săi, Alexandru Chivu şi Bogdan Ciocoiu (toţi din Ploieşti), va fi de mare interes pentru micorbiştii din zona Slanicului, partida fiind programată la ora 11:00, pe stadionul din centrul comunei Vărbilău.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro