Marţi, 19 martie 2024 - 6:54:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Violenţele exclud încă o echipă de fotbal din campionatul judeţean din Prahova! Află care este cea mai dură sancţiună din istorie a Comisiei de Disciplină!


6 mai 2019

Violenţele pe terenul de fotbal nu mai sunt tolerate în niciun fel de Comisia de Disciplină a AJF Prahova.

După Brădetul Ştefeşti şi Unirea Cocorăştii Colţ, Comisia de Disciplină a decis şi excluderea echipei Stejarul Goruna Cocorastii Mislii din Liga B Prahova-Seria Sud, editia 2018-2019. În plus, echipa a primit şi o amendă  1000 lei.

Nu este singura sancţiune primită de cei de la Cocorăştii Misli. Maftei Florin, antrenorul echipei, a fost sancţionat cu excluderea din activitatea competitională sau fotbalistică, în general, fiindu-i interzis definitiv să participe la jocuri oficiale sau amicale, sau să deţină orice funcţie în cadrul unei structuri sportive afiliată la AJF Prahova. În plus, Maftei a primit şi o amendă de 3000 de lei!

Evenimentele sancţionate de AJF Prahova au avut loc, în Sâmbăta Mare, la meciul  CS Cornu 2 – Stejarul Goruna, meci întrerupt în prima repriză, după ce arbitrul divizionar B – Mihai Amorăriţei – a fost lovit de antrenorul Florin Maftei.

Antrenorul s-a ales şi cu o plângere penală din partea arbitrului, iar lucrurile sunt mult mai complicate. Maftei este în perioada de „eliberare condiţionată” din februarie 2017.

Prin decizia Judecătoriei Ploieşti a fost întreruptă o executare a unei pedepse privative de libertate de 7 ani, luată de tribunalul Buftea, cel în cauză riscând acum să revină după gratii dintr-un motiv stupid – în urma unui scandal provocat la un meci de fotbal!

Este de neînţeles cum asemenea violenţe extreme au loc pe sau în jurul terenurilor de fotbal, având în vedere că toate competiţiile organizate de AJF Prahova sunt unele destinate amatorilor, care ar trebui să vină la meciuri pentru bucuria de a face mişcare în mod organizat.

Pe lista echipelor recunoscute pentru episoadele violente la meciurile din Prahova mai sunt şi echipele de la Dumbrava, Lacul Turcului, Sângeru sau Dârvari şi mai mult ca sigur că vom asista şi la alte excluderi din competiţiile AJF Prahova, Cătălin Popescu, şeful Comisiei de Disiciplină, fiind decis să nu mai tolereze niciun fel de violenţe în fotbalul prahovean.

Vă reamintim că Stiri Actuale a decis să iniţieze campania STOP VIOLENŢA!, campanie la care sperăm să ni se alăture cât mai multe echipe din fotbalul prahovean. Promitem să mediatizăm toate echipele care se vor alătura acestei campanii. De asemenea, cerem Comisiei de Disciplină de la AJF Prahova să sancţioneze drastic aceste incidente!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro