Vineri, 29 martie 2024 - 10:56:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Younes Hamza, bătut de bodyguarzii lui Mazăre


13 august 2013

Atacantul "lupilor galbeni" a fost bătut de doi bodyguarzi ai primarului Constanţei,Radu Mazăre. Aflat la Mamaia, într-o zi liberă, tunisianul se afla la Mamaia şi era pe un skyjet, în apă. Tot în apă se afla şi "rebelul" primar al Constantei, Radu Mazăre. Acesta făcea parasailing şi era să intre în jucătorul găzarilor. Hamza l-a evitat pe primar, iar Mazăre a început cu insultele la adresa fotbalistului. Younes a răspuns la insulte şi imediat după ce a ieşit din apă, a fost luat la pumni de oamenii lui Mazăre.

Vârful petroliştilor a suferit o contuzie la ochiul drept, acesta având mai multe puncte de sutură şi nu ştie dacă poate să se mai întoarcă la antrenamente, având probleme de vedere.

"Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că a fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânat, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia", a declarat Hamza la DigiSport.

Antrenorul Cosmin Contra a fost destul de rezervat în declaraţii: "Nu văd de ce să fie o problemă din punct de vedere fotbalistic aceasta altercaţie în care a fost implicat Hamza. O să vedem care este starea lui şi dacă poate juca până sâmbătă".

În schimb, Radu Mazăre are o altă versiune. "Omul era foarte agresiv, eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu. Dar când ai un bolid de 200 de cai putere şi mergi cu el cu 200 km/h, trebuie să ai grijă.  El era să dea peste mine, după care a început să mă înjure. După aceea, mă caută cu sky jetul prin apa  să dea peste mine. Era să dea şi peste un copil fotbalistul ăsta agresiv şi s-a dus unul cu jetul după el să-l oprească. Poate era drogat. Nu ştiu dacă a fost bătut la mal, pentru că eu am ieşit speriat din mare, ca un nebun voia să dea cu jet-ul peste mine. După care eu m-am dus înapoi în apă, nu ştiu dacă a fost bătut pe mal. În viaţă, când eşti agresiv, se poate întâmpla ceva. Poate era drogat, eu făceam sport. Eu le-am spus ălora de la mal, care au bazele de sky-jeturi, că este un nebun care a vrut să dea peste mine şi a vrut să dea şi peste un copil. De ce n-am chemat Poliţia? Pentru că eram agăţat de zmeu, făceam sport. Cum să chem Poliţia aşa? Oricum, mă gândesc să interzic sky jeturile în Mamaia, că sunt prea multe victime", a spus Mazăre la DigiSport.

Seara şi stafful echipei Petrolul Ploieşti a emis un comunicat de presă, publicat pe siteul clubului de fotbal:

“Fotbal Club Petrolul Ploieşti a aflat cu stupoare despre incidentul în care a fost implicat fotbalistul Hamza Younes. Clubul nostru cataloghează drept incalificabil acest eveniment, fiind inacceptabil că, indiferent de situaţie, în România anului 2013 să funcţioneze „legea pumnului”.
FC Petrolul Ploieşti aşteaptă un punct de vedere oficial din partea instituţiilor statului, asigurându-l, în acelaşi timp, pe Hamza Younes de tot sprijinul de care are nevoie pentru soluţionarea pe cale legală a acestui caz.”

 

foto:www.prosport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro