Joi, 29 iulie 2021 - 12:05:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Lupii galbeni au magazin oficial la Stadionul Ilie Oană FOTO


10 septembrie 2013

După deschiderea PUB-ului The Yell Wolf (n.r.sâmbătă 9 septembrie), de aseară lupii galbeni au şi magazin oficial la Stadionul "Ilie Oană". Aproape o sută de suporteri  au venit chiar de la inaugurare pentru a cumpăra diverse produse cu însemnele galben albaştrilor.
N-au lipsit de la inaugurare directorul sportiv al Petrolului Cristi Vlad, directorul executiv Andi Crângu şi jucătorii Laurenţiu Marinescu ( care a venit împreună cu fetiţa sa)  şi Alexandru Benga. Prima zi s-a dovedit a fi un succes, majoritatea produselor cu însemnele "lupilor galbeni" fiind vândute în mai puţin de o oră. Nici măcar tricouri pentru copii nu se mai găseau pe rafturi.

Magazinul, aflat lângă PUB-ul clubului, este mai mare decât cel din incinta Winmarkt Omnia, iar de aici suporterii pot cumpăra tricourile originale de joc, tricouri de  prezentare, fulare, eşarfe, pixuri, halbe, căni, pahare, agende sau alte produse cu însemnele lupilor. În magazin mai sunt şi produse ale sponsorului de echipament sportiv al echipei (Puma), iar periodic vor exista diverse promoţii.
Magazinul se află lângă intrarea de la Peluza 1, din strada Alexandru Vlahuţă. Programul de funcţionare va fi anunţat în zilele următoare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(300 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro