Marţi, 19 martie 2024 - 4:15:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reghe a semnat pe două sezoane cu Al Hilal!


24 mai 2014

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a decis să accepte oferta pe care cei de la Al Hilal i-au făcut-o. Imediat după terminarea partidei de ieri de pe Arena Naţională, jucătorii au plecat spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, apoi a urmat petrecerea de final de sezon.
După ce a petrecut pentru câştigarea campionatului, Laurenţiu Reghecampf şi-a strâns toţi jucătorii lîngă el şi le-a transmis că va pleca de la Steaua în această vară. Toată lumea prezentă la petrecere, atât jucătorii, cât şi membrii staffului, dar şi soţiile şi iubitele fotbaliştilor l-au aplaudat pe Reghecampf pentru performanţele pe care le-a reuşit în ultimii doi ani la Steaua. Acesta a dominat fotbalul intern cu formaţia roş-albastră doi ani la rând, a ajuns până în optimile de finală din Europa League şi s-a reîntors în Champions League după o pauză de 5 ani!

Tehnicianul nu a dorit să ofere mai multe detalii despre noua sa echipă la finalul partidei pierdute de Steaua în faţa Astei: "Nu vreau să discut mai multe aici despre oferta de la arabi, în schimb, am multe de discutat cu patronul. Trebuie să înţeleagă că anul care va veni va fi infinit mai greu decât a fost până acum".

Laurenţiu Reghecampf a semnat aseară cu Al Hilal, oficialii echipei venind la Bucureşti pentru a parafa un contract pe doi ani. Fostul tehnician al Stelei va încasa 2 milioane de euro pentru fiecare sezon.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro