Marţi, 19 martie 2024 - 10:17:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reghecampf: "Ne dorim calificarea în primăvara europeană"


20 septembrie 2012


reghecampfAntrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu VfB Stuttgart, că îşi doreşte calificarea în primăvara europeană şi crede că formaţia sa poate realiza acest obiectiv.


"Nu ştiu dacă Tănase va intra în planurile noastre. El nu are o accidentare gravă, dar încă mai simte dureri la picior. El va încerca să facă antrenamente uşoare pentru că ne aşteaptă un meci greu în campionat cu Rapid. Cei de la Stuttgart nu au venit să ne vadă la Iaşi, dar au destule informaţii despre noi. Nu trebuie să ne concentrăm la tot ce spun cei de la Stuttgart, ştiu tot ce au nevoie despre noi. Stuttgart face parte dintre echipele de top din Germania, are 13 internaţionali în lot. Noi ne dorim calificarea în primăvara europeană şi cred că putem să ne atingem obiectivul. Nu ne interesează parcursul Stuttgartului în campionat, dar cred că stadionul se va umple. Nu vrem să părem aronganţi, dar Steaua a arătat că este o echipă valoroasă şi poate câştiga meciul cu Stuttgart", a spus Reghecampf.

Întrebat dacă s-a hotărât asupra echipei de start, Reghecampf a răspuns: "Ştiu primii 20 de jucători pe care mă voi baza mâine".

Portarul Ciprian Tătăruşanu a afirmat că jucătorii Stelei îşi doresc victoria în meciul cu Stuttgart pentru a o dedica antrenorului Laurenţiu Reghecampf, care astăzi a împlinit 37 de ani. "Întâlnim o echipă puternică, extrem de periculoasă la fazele fixe. Eu şi Tănase suntem cei mai vechi jucători din echipă şi sper ca experienţa noastră să ajute Steaua. Sunt meciuri frumoase în cupele europene. Este o plăcere să jucăm astfel de meciuri. Jucătorii Stelei sunt obişnuiţi să joace cu mulţi spectatori în tribună aşa că nu va fi o problemă dacă mâine arena va fi plină. Echipele româneşti nu au avut mare succes în faţa formaţiile germane, dar sperăm ca noi să facem un meci bun şi să ne întoarcem cu un rezultat favorabil. Sperăm să obţinem cele trei puncte şi să-i facem un cadou frumos antrenorului nostru. Anul trecut, cu Schalke am avut o evoluţie bună. Chiar în Germania puteam să scoatem un rezultat bun, aşa că am încredere pentru meciul de mâine", a precizat Tătăruşanu.

Partidă VfB Stuttgart - Steaua Bucureşti, din prima etapă a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro