Duminică, 19 mai 2024 - 7:48:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti, prima victorie în Liga C! 6-5 cu Rapid Sălciile FOTO


9 septembrie 2018

Primul meci acasă, prima victorie pentru Prahova Ploieşti. După o primă repriză dezamăgitoare, puştii antrenaţi de omul de fotbal Adrian Teodorescu au arătat că în fotbal totul este posibil.  La pauză, tabela de marcaj arăta 4-0 pentru oaspeţii de la Rapid Sălciile.

A doua repriză a început bine tot pentru Rapid Sălciile...5-0 în minutul 48...

Dar, puştii minune ai fotbalului prahovean şi-au adus aminte că joacă sub unul dintre cele mai valoroase branduri din judeţ şi s-au remontat rapid. Cu o atitudine demnă de Liga 1, copiii au încercat să îi demonstreze lui Adrian Teodorescu, patronul, antrenorul şi finanţatorul Prahovei Ploieşti, că merită încrederea şi sprijinul lui şi au întors scorul în mai puţin de 20 de minute. Iar golul victoriei, la care nu mai spera nimeni, a fost înscris din penalty în ultima secundă de joc.

Probabil că fotbaliştii de la Prahova Ploieşti au dorit să demonstreze şi că merită atenţia ministrului pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, şi a consilierului local ploieştean George Botez care au urmărit meciul de pe banca de rezervă a gazdelor.

De altfel, ministrul Radu Oprea a demonstrat că este un iubitor al sportului şi a venit la meci...pe bicicletă

Următorul meci al echipei Prahova Ploieşti va avea loc pe data de 16 septembrie, de la ora 13.00 tot acasă, pe stadionul de la Strejnic, în compania formaţiei Vulturul Zănoaga.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro