Marţi, 19 martie 2024 - 4:02:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti salvată de primarul Marin Voicu! Se anunţă o colaborare lungă şi performanţe sportive deosebite!


6 martie 2019



Echipa Prahova Ploieşti a fost salvată de primarul Marin Voicu! Clubul se confrunta la finalul turului cu mai multe probleme, cea mai importantă fiind dată de lipsa unui stadion propriu şi a unei baze de antrenament adecvate.

Mâna întinsă a venit de la primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, care a invitat Prahova Ploieşti să joace pe stadionul comunei. Astfel, primăria nu va cheltui niciun ban, asigurând doar baza sportivă. Dan Nedelcu va fi antrenorul echipei, Adrian Teodorescu, preşedintele-patron, iar Marin Voicu va reprezenta imaginea şi sufletul echipei, omul care va avea întotdeauna un cuvânt important de spus în bunul mers al clubului

Conform lui Adrian Teodorescu, patronul echipei, Prahova Ploieşti propune în retur un lot de jucători majoritatea din Ciorani. Nu va lipsi din echipă golgheterul Prahova Ploieşti din tur: Răzvan Brotac.

"Am ales să întărim echipa doar cu jucători din Ciorani pentru că aşa este corect. Echipa joacă la Ciorani şi era normal să selectionăm jucători de aici. Îmi doresc ca oamenii să vină la meciuri şi să vadă în teren copiii comunei. Eu voi asigura partea financiară a echipei, ca şi în tur, dar dl Voicu va fi sufletul moral al Prahovei Ploieşti Copiii din Ciorani vor fi în teren, iar obiectivul nostru este...nu vreo calificare spectaculoasă, aşa cum v-ati aştepta, ci tribunele pline la fiecare meci de acasă", ne-a declarat Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti.

Cu alte cuvinte, localnicii din Ciorani, şi nu numai, sunt aşteptaţi la primul meci pe care Prahova Ploieşti îl va susţine acasă. Pe data de 16 martie, ora 14.00, Prahova Ploieşti întâlneşte Victoria Fântânele.  Scorul din tur a fost 1-1, golul Prahovei Ploieşti fiind marcat de Răzvan Brotac.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro