Sâmbătă, 4 mai 2024 - 1:05:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campioană naţională de seniori la vârsta de 14 ani


22 aprilie 2024

În cadrul Campionatului Naţional de Înot pentru Juniori, Seniori şi Tineret, desfăşurat la Ploieşti în perioada 17-21 aprilie, tinerii înotători au dat dovadă de talent şi determinare, încheind competiţia cu performanţe remarcabile.

Printre protagoniştii evenimentului s-a numărat Briana Păun, o tânără înotătoare în vârstă de doar 14 ani, care a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu evoluţia sa. Sub culorile clubului CSM Ploieşti, Briana a obţinut un triumf de excepţie în proba de 1500 de metri, cucerind titlul de campioană naţională la categoriile de seniori, tineret şi juniori, cu un timp incredibil de 16:56.09 minute. Performanţa sa nu doar că i-a asigurat locul pe podium, dar i-a garantat şi o participare meritată la Campionatul European de Juniori, demonstrând că vârsta nu este un obstacol pentru succesul în înot.

Cu sprijinul neobosit al antrenorilor Tamara Costache şi Ciprian Toma, Briana a continuat să strălucească şi în alte probe, obţinând patru titluri de vicecampioană naţională, inclusiv în proba de 800 de metri.

Echipa CSM Ploieşti a continuat să-şi consolideze poziţia în clasamentul general, datorită eforturilor susţinute ale altor tineri talentaţi precum Andreea Radu, care a adus acasă medaliile de bronz în probele de 1500 şi 800 de metri.

Deşi nu toţi au reuşit să se claseze pe podium, ceilalţi membri ai echipei, Darius Radu, Fabian Păun, Teodora Roman şi Erika Forţu, au demonstrat un spirit competitiv admirabil, contribuind la atmosfera incitantă a competiţiei şi reprezentând cu mândrie culorile clubului lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro