Luni, 26 iulie 2021 - 3:52:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ahmetov a ajuns la Bucureşti


8 ianuarie 2012

Rinat-AkhmetovMiliardarul Rinat Ahmetov, proprietarul clubului ucrainian de fotbal Şahtior Doneţk, a  ajuns la Bucureşti pentru a se asigura personal că Mircea Lucescu, antrenorul echipei pe care acesta o deţine, este bine. Ahmetov a aterizat pe aeroportul "Aurel Vlaicu" din Capitală, venind direct de la Paris

Antrenorul român a fost implicat într-un accident rutier vineri, 6 ianuarie 2012, petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Bucureşti, din care s-a ales cu câteva coaste rupte şi o leziune minoră la plămâni. În acest moment, Mircea Lucescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la terapie intensivă.  Ahmetov, care va sta la Bucureşti aproximativ trei ore, este cel mai bogat om din Ucraina, având o avere estimată la aproximativ 16 miliarde de dolari.

Mircea Lucescu a mai fost vizitat la spital, până acum, de medicul echipei Şahtior, Artur Gluşcenko, fotbalistul Răzvan Raţ, fiul său, Răzvan Lucescu, soţia sa Nelly, de fostul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, dar şi de ambasadorul Turciei la Bucureşti, Omur Şolendil.

Starea de sănătate a antrenorului s-a complicat, adunându-se în cavitatea toracică o cantitate prea mare de sânge, urmând a fi operat în această seară de câtre medicii de la Spitalul de Urgenţă Bucureşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(34 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro