Luni, 22 iulie 2024 - 8:45:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Suporterii îşi aduc aminte de Octavian Tatomir FOTO


12 iulie 2013

Galeria Petrolului i-a adus un omagiu lui Octavian Tatomir, tânărul de 35 de ani, decedat în drumul spre Bucureşti, spre Arena Naţională acolo unde se disputa meciul din SuperCupa României,Steaua-Petrolul

Pe o ploaie măruntă, peste 50 de “lupi galbeni” şi-au dat întâlnire la stadion, în parcarea de la tribuna 1, în zona sălii de conferinţe a stadionului “Ilie Oana”. După aproximativ 20 de minute, fanii au făcut o mică şedinţă pentru a pune toate detaliile legate de strângerea de fonduri pentru ajutorarea familiei lui Octavian. Suporterii nu au primis accesul presei la întâlnirea care a durat aproximativ 15 minute.

După întrevedere, suporterii s-au îndreptat cu flori şi lumânări spre intrarea de la peluza 1, acolo unde a fost montat un banner cu chipul lui Octavian, au lăsat florile, au aprins lumânări, iar după un moment de reculegere au aprins două torţe şi l-au aplaudat pe Octavian momente bune.
După acest omagiu emoţionant, lupii au plecat spre capela bisericii Înălţarea Domnului-Eroilor, acolo unde este depus corpul neînsufleţit al lui Octavian.

Şi cum cuvintele sunt de prisos, lăsăm fotografiile să vorbească despre durerea suporterilor galben-albaştri.

 

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească pace.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro