Luni, 20 mai 2024 - 11:54:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Petrolul Ploieşti U18, în Turneul Final al Campionatului de Baschet


9 mai 2024

Echipa de baschet U18 a CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru un moment important în sezonul lor, intrând în lupta pentru titlul de campioană la Turneul Final al campionatului, ce va avea loc în „Arena de Baschet” din Bucureşti, începând de mâine şi până marţi.

Sub îndrumarea antrenorilor Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir, aceşti tineri sportivi pornesc în această competiţie ca una dintre echipele favorite, având un bilanţ impresionant de 15 victorii şi doar o înfrângere în acest sezon.

CSM Petrolul Ploieşti a demonstrat deja forţa sa în acest an, cucerind titlurile de campioană la categoriile „U15” şi „U17”, iar echipa „U16” continuă să lupte în Faza Semifinală, programată pentru săptămâna viitoare.

Cu determinare şi talent, aceşti tineri baschetbalişti sunt hotărâţi să îşi aducă clubul la înălţime şi să marcheze istoria baschetului juvenil românesc. În faţa lor se deschide o oportunitate unică de a adăuga un nou trofeu în palmaresul clubului.

Privim cu încredere şi anticipaţie spre evoluţia lor în Turneul Final şi le transmitem întreaga noastră susţinere şi urări de succes!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro