Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:24:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grozav s-a despărţit de Terek: "Nu mi s-au dat şanse!"


2 iunie 2014

Gicu Grozav nu s-a adaptat în campioantul Rusiei şi îşi caută echipă după ce s-a despărţit de Terek Grozny. "Vreau să rămân afară, dar dacă voi reveni în Liga 1, prima mea opţiune este Petrolul", spune atacantul de 23 de ani.

După un sezon mai puţin reuşit, Gicu Grozav a revenit în România. Atacantul de 23 de ani nu s-a adaptat la Terek Grozny, echipă care a plătit două milioane de euro pentru transferul său. Acum, fostul jucător al Petrolului îşi caută echipă şi nu exclude o revenire la Ploieşti.

"Din păcate, nu a fost un an prea bun. Sper ca în următoarele săptămâni să rezolv ceva, să merg undeva să joc, dar sunt optimist şi încrezător că pe viitor o să ajung din nou să joc", a spus Gicu Grozav, care nu-şi explică eşecul din Cecenia.

"Nu pot să-mi dau seama exact de ce, pentru că eu m-am pregătit foarte bine. Părerea mea e că nu mi s-au dat şanse. Ar fi prima mea opţiune să rămân afară, dar dacă nu se va rezolva nimic, sigur voi lua în calcul şi revenirea în ţară. Prima opţiune în ţară este Petrolul, fără doar şi poate", a mai declarat mijlocaşul.

Doar şapte meciuri a jucat Grozav în sezonul trecut din Rusia, de două ori fiind titular. În Cupa Rusiei a jucat trei meciuri şi a marcat un gol, iar ultima sa prezenţă la naţională datează de la returul barajului cu Grecia (1-1), în noiembrie 2013.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro