Joi, 25 aprilie 2024 - 5:12:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noua Prahova Ploieşti debutează sâmbătă în Liga C


29 august 2018

Prahova Ploieşti, cea mai veche echipă din fotbalul prahovean, debutează sâmbătă în Liga C Prahova. Prahovenii vor juca în deplasare cu Victoria Fântânele de la ora 17.00.

Noua Prahova are un lot tânăr, media de vârstă a echipei fiind de 20 de ani, iar tinerii fotbalişti impresionaţi de brandul sub care vor juca promit să de dea totul pe teren sperând la un rezultat frumos.

Echipa Prahova Ploieşti este singura echipă100% privată din fotbalul judeţean, fiind reînfiinţată de omul de fotbal Adrian Teodorescu, cel care a făcut performanţă în judeţ şi cu o altă echipă a sa, Oţelul Laryssa

Acum Teodorescu a dorit să reînvie o echipă de tradiţie, dispărută în 2001. Reînscrierea echipei în campionatul judeţean nu a fost una lipsită de peripeţii, mai ales că noua echipă se bucură de simpatia mass media şi are deja numeroşi suporteri.

Oricum, stafful tehnic al echipei doreşte să le mulţumească tuturor celor care au încercat să împiedice reînscrierea echipei (şi au exitat o mulţime de presiuni din diverse părţi) şi le transmite celor care se tem de acest brand că Prahova Ploieşti va rezista oricăror piedici, iar obiectivul pe termen lung al clubului îl reprezintă ajungerea în Liga a 2!

Dar până atunci, fanii echipei sunt aşteptaţi la Fântânele, sâmbătă de la ora 17.00, pentru a vedea jucând cea mai tânără şi cea mai frumoasă echipă din judeţ!





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro