Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:05:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Top 10 goluri marcate în Premier League în sezonul 2013-2014


23 mai 2014

Campionatul Angliei este unul dintre cele mai echilibrate şi potrivit site-ului bet365, unul cu rezultate meciuri foarte spectaculoase. Faptul că sunt foarte mulţi jucători de calitate duce la aceste rezultate, dar şi la marcarea unor goluri superbe. Şi în sezonul 2013-2014 au fost foarte multe goluri frumoase, dar în topul primelor 10 goluri ar fi următoarele:

1. Pe prima poziţie în acest top se află golul marcat de elveţianul Pajtim Kasami de la Fulham. Acesta a primit o pasă în adâncime, a preluat şi a şutat din colţul careului de 16 metri. A fost un gol important pentru echipa sa care era condusă în acel moment cu 1-0 în deplasare de Crystal Palace, iar la final Fulham s-a impus cu 4-1.

2. Pe locul doi se află golul marcat de englezul Jack Wilshere de la Arsenal în partida câştigată de echipa sa cu 4-1 în faţa celor de la Norwich City în etapa a 8-a. Golul nu a fost marcat printr-un şut superb, dar până să ajungă la finalizare, Wilshere a combinat excelent cu Cazorla şi Giroud.

3. Ultima poziţie a podiumului acestui top îi aparţine englezului Wayne Rooney de la Manchester United care a înscris printr-un şut de la jumătatea terenului. L-a văzut ieşit pe portarul celor de la West Ham United şi nu a mai stat pe gânduri. În acel meci “diavolii roşii” s-au impus cu 2-0.

4. Uruguayanul Luis Suarez de la Liverpool se află pe locul 4 în acest top cu golul de 3-0 din meciul cu Fulham din etapa a 14-a. Suarez a trecut frumos de un adversar, iar apoi a şutat de la marginea careului de 16 metri. Tot în acel meci câştigat de “cormorani” cu 5-1 uruguayanul a mai marcat un gol frumos.

5. Locul 5 în topul celor mai frumoase 10 goluri din acest sezon de Premier League este ocupat de englezul Daniel Sturridge de la Liverpool care a înscris printr-un lob superb de la 20 de metri în partida cu West Bromwich Albion din etapa a 9-a. A fost ultimul gol al acelui meci câştigat de “cormorani” cu 4-1.

6. Norvegianul Alexander Tettey de la Norwich City se află pe locul 6 în acest top cu un gol marcat contra celor de la Sunderland în etapa a 31-a. Acesta a şutat din prima de la vreo 30 de metri în urma unei mingi respinse de apărarea oaspeţilor. A fost golul de 2-0 al acelui meci, scor cu care s-a încheiat acel meci.

7. Pe locul 7 în acest top se află un gol marcat în partida dintre Southampton şi Manchester City, iar autorul acestuia este italianul Pablo Osvaldo de la echipa gazdă. Acesta a primit mingea în partea stângă la 35-40 metri de poartă, a ajuns până în careu unde a întors doi adversari şi apoi a marcat cu un şutul în vinclul porţii apărate chiar de românul Costel Pantilimon.

8. Poziţia a 8-a îi aparţine englezului Jonjo Shelvey de la Swansea City. Acesta a profitat de o gafă a apărării celor de la Aston Villa, a preluat scurt şi a şutat de la 40 de metri direct in vinclu. A fost golul de 2-1 al partidei câştigate de Swansea City cu 4-1.

9. Al 9-lea în acest top este tânărul englez Ross Barkley de la Everton. Acesta a reuşit un gol superb în meciul cu Manchester City din etapa a 37-a din campionatul Angliei. Atunci Barkley a deschis scorul printr-un şut din prima din zona colţului careului de 16 metri, iar mingea s-a dus aproape în vinclu. Din păcate, Everton a pierdut cu 3-2 acel meci.

10. Pe locul 10 este englezul Fabian Delph de la Aston Villa. În vârstă de 24 de ani, Delph a marcat un gol interesant în partida cu Chelsea Londra din etapa a 30-a din Premier League. Delph avea mingea pe la 25 de metri şi a pasat în stânga la Marc Albrighton care apoi a centrat, iar Delph a reluat foarte interesant cu călcâiul. Acesta a fost singurul gol al partidei.

 

Click pentru a vedea top 10 goluri din Premier League 2013-2014


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro