Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:30:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Programul naţionalei de fotbal a României pentru meciurile cu Estonia şi Andorra


1 septembrie 2012


fotbalReunirea componenţilor naţionalei României pentru meciurile de calificare la CM 2014 contra Estoniei (A. Le Coq Arena din Tallinn, 7 septembrie, ora 21.00) şi Andorrei (Arena Naţională Bucureşti, 11 septembrie, ora 20.30) este programată luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia.


Prima activitate de presă se va desfăşura, luni, la aceeaşi oră, la Tribună VIP a Arenei Naţionale din Bucureşti, cu ocazia prezentării noului sponsor principal al echipei naţionale a României. Vor fi prezenţi, alături de reprezentanţii noului sponsor principal, preşedintele FRF, Mircea Sandu, selecţionerul Victor Piţurcă, precum şi unul dintre jucătorii convocaţi.

Cea de-a doua activitate de presă de luni se va derula la Mogoşoaia, unde, începând de la ora 18.00, este programat un antrenament deschis în întregime presei.

Marţi şi miercuri, în jurul orei 13.30, unul sau doi dintre fotbaliştii convocaţi vor dialoga cu presa, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului.

Plecarea spre Tallinn este prevăzută pentru miercuri, la ora 17.00, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter. Delegaţia tricoloră va fi cazată la Swissotel din Tallinn.

Joi, de la ora 11.00, este programat, pe stadionul unde va avea loc jocul, antrenamentul oficial al tricolorilor, primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea acestei şedinţe de pregătire, tot la stadion, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine conferinţa de presă oficială, fiind urmat de un jucător.

Sâmbătă, la ora 11.30, delegaţia română se va îmbarca în aceeaşi cursă charter, care va ateriza pe aeroportul Henri Coandă la ora 14.10. De acolo, echipa va intra din nou în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde va pregăti meciul cu Andorra.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro