Joi, 6 octombrie 2022 - 4:42:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Simona Halep, pregătită pentru Australian Open


17 ianuarie 2015

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, că abia aşteaptă să înceapă turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind că nu simte nicio presiune şi că este recuperată complet după problemele de sănătate care au constrâns-o să se retragă de la competiţia de la Sydney.

"Nu vreau să mă gândesc că trebuie să câştig acest turneu sau că trebuie să ajung în semifinale sau sferturi. Vreau să iau fiecare meci la rând şi abia aştept să încep turneul, voi avea partidă grea. Mă simt bine, sunt aproape recuperată complet. Am dormit bine, am mâncat bine, sunt pregătită", a afirmat Halep, care s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unor probleme de sănătate.

Halep crede că oricare din primele 20 de jucătoare poate câştiga Australian Open: "Cred că oricine poate câştiga, turneul este deschis", a declarat Halep., citată de Mediafax.

Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp, numărul 51 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi ce a avut loc la Melbourne.

Halep şi Knapp nu au mai fost adversare până în prezent.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 3 octombrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro