Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:13:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii galbeni" invadează Arena Naţională


22 aprilie 2013

Cel mai mare stadion al ţării va fi luat cu asalt de către suporterii Petrolului Ploieşţi, la "derby-ul etapei" cu Steaua Bucureşti, partida urmând să înceapă de la ora 20:45.

Ploieştenii "trag" la locul doi, iar fanii "găzarilor"  nu vor să rateze un meci contra rivalei de la Bucureşti, mai ales acum când trupa lui Cosmin Contra este pe podium.
Potrivit Mediafax în jur de  6.000 de fani ai Petrolului sunt aşteptaţi astăzi la Bucureşti.
2.500 de suporteri vor face  deplasarea cu un tren închiriat de Liga suporterilor ploieşteni, în condiţiile în care Petrolul  a primit 2.700 de bilete pentru meciul de pe Arena Naţională.

Sâmbăta, prefectul judeţului , Marius Sersea, a organizat o întâlnire cu  reprezentanţii clubului Petrolul, conducerile Poliţiei şi Jandarmeriei din Prahova, dar şi cu reprezentanţii galeriei Petrolului.
 
S-a stabilit ca fanii din galerie, care vor face deplasarea cu trenul, să fie însoţiţi pe drum de oameni de ordine in cadrul Grupării mobile de Jandarmi Prahova, fanii fiind conduşi şi de la  Gara Obor la  Arena Naţională şi înapoi.

Potrivit lui Marius Sersea , pe lângă cei 2.500 de suporteri, vor mai face  deplasarea la Bucureşţi în jur de 3.500 de ploieşteni, pe cont propriu, după
ce şi-au cumpărat bilete online la meci.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro