Marţi, 19 martie 2024 - 6:51:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSU Asesoft face furori în Europa


31 octombrie 2013

Igokea Aleksandrovac – CSU Asesoft 77-84 (34-45)
Scorul pe sferturi: 22-18, 12-27, 24-16, 19-23

Igokea: Gordic, Bakic, Stemberger, Nikolic, Jorovic
CSU Asesoft: Adamovic, Mohammed, Marshall, Zekovic, Ţică

Din „outsider-ul ” grupei E,CSU Asesoft Ploieşti a devenit o echipă "greu de ucis" . Campionii României au devenit o echipă de temut în EuroCup, cele două victorii din deplasare le-a deschis traseul ploieştenilor spre faza a doua a grupelor EuroCup,doar un ghinion  sau o cădere de formă, oprindu-i spre primăvara baschetablistică în Europa.
După trei etape, elevii lui Arnautovic sunt pe  locul doi cu "temutul team rusesc" Khimki Moscova şi Hapoel Ierusalim.
Arnautovic l-a aruncat din primul minut pe parchet, pe noul venit în garnitura alb-albastrilor, americanul Rawle Marshall, acesta deschizând scorul.
Primul sfert a fost unul echilibrat ,cu cele două echipe jucând pragmatic .
Gazdele prin Nikolic ,Gordic şi Jorovic , au forţat în atac. Nici oaspeţii nu s-au lăsat mai prejo ,  Zekovic a marcat din toate poziţiile iar  Lee s-a apărat impecabil. După primul sfert scorul a fost  22-18 pentru bosniaci.
La începutul sfertului doi, Arnautovic l-a trimis în teren pe americanul  Dunn. Acesta ,a reuşit să-şi ţină adversarii la distanţă  dar nu a reuşit să şi marcheze. Arnautovic şi-a trimis în teren şi căpitanul, Burlacu, revigorând partida prin două coşuri de la distanţa, ducând în minutul 22 scorul la 34-51 .

Final dramatic

Bosniacii aproape de k.o. n-au renunţat la meci revenind spectaculos. În sfertul trei, amfitrionii s-au trezit şi au dominat. Gordic, Bunic şi Jorovic au fost la un pas să atingă "handicapul " de 17 puncte, făcându-l pe  Arnautovic să ceară time-out .
După "timpul de odihnă", campionii s-au "trezit " ,  Zekovic reuşind o triplă  pentru 68-72,iar colegii săi au reuşit să redreseze apărarea în ultimele două minute .
S-a terminat  84-77 în favoarea lui CSU Asesoft , iar partidă din etapa viitoare,din Israel,contra celor de la Hapoel Ierusalim,a devenit foarte importantă pentru
parcursul european al ploieştenilor.

Reacţii:


Drăgan Bajic, antrenor Igokea: "Este al treilea joc consecutiv pe care îl pierdem, deşi am avut o bună şansă de a ne impune. Vina nu este numai a jucătorilor, ci şi a mea, întrucât eu hotărăsc pe cine introduc pe teren. Sunt încrezător că putem juca mai bine şi voi avea o discuţie cu cei din conducere în legătura cu poziţia mea în acest club. Ceva trebuie să se schimbe".

Milan Dozet, căpitan Igokea: "Această înfrângere ne aparţine în totalitate. Cu un asemenea joc, nu te poţi aştepta să câştigi nici în faţa unor adversari mai slabi ca CSU Asesoft. Este timpul să schimbăm ceva în evoluţia noastră, întrucât e dureros să revii de la -17 puncte şi să nu poţi câştiga".

Drăgan Zekovic, pivot CSU Asesoft: "Am avut o seară prolifică, dar asta se datorează jocului nostru de echipă. Trebuie să continuăm să jucăm aşa cum ştim şi putem avea un sezon fantastic. Nimeni nu se aştepta să facem o treabă atât de bună, dar mă bucur că ne numărăm printre surprizele acestei competiţii".

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: "Este o victorie foarte importantă pentru noi. Vreau să felicit Igokea pentru baschetul prestat în această seară, dar noi am crezut mai mult în victorie şi am tratat mai bine momentele cheie. Sunt mulţumit de felul în care am jucat, în special în sfertul secund. Mărirea formatului EuroCup la 48 de echipe a reprezentat un lucru excelent pentru mult echipe, inclusiv pentru CSU Asesoft, şi ne bucurăm că facem parte din această competiţie. Obiectivul nostru este să ne calificăm în Top 32 şi sper că-l vom îndeplini. Programul nu ne avantajează prea mult, fiind nevoiţi să disputăm trei dintre primele patru jocuri în deplasare".
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro