Marţi, 19 martie 2024 - 12:30:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eleganţa cailor de galop la Hipodromul din Ploieşti! Află cine a câştigat cursele de duminică!


25 iunie 2018

Sute de ploieşteni au luat cu asalt arena hipică a Ploieştiului pentru a asista la cursele de trap, galop, dar şi la showul ecvestru promis de conducerea Hipodromului.

Şi...nu au regretat....Adrenalina a fost la cote maxime, mai ales în timpul showului acrobatic făcut de Melinda Szabo şi Bogdan Gheorghe. Showul a fost organizat în colaborare Cezar Manolescu şi Lucian Băroiu.

Cele două curse de galop au demonstrat că eleganţa acestui sport este apreciată şi la Ploieşti. Câştigătorii fiind stabiliţi, de fiecare dată, pe ultimii metri. Premiul „Aka Group”, rezervat cailor Pur Sânge Arab, a fost câştigat de armăsarul Marengo, iar Premiul „ProNatura”, în care s-au întrecut cai Shagya Arab, i-a revenit armăsarului Shihan. Poate că în curând vom asista la un număr şi mai mare de curse de galop, ploieştenii aplaudând îndelungând prestaţia cailor şi a jokeilor. Poate că a venit momentul ca reprezentanţii Hipodromului să amenajeze o lojă specială pentru VIP şi să invite Familia Regală a României la cursele de galop. Arena hipică ar intra astfel în circuitul curselor elegante de profil din toată Europa şi suntem convinşi că numărul spectatorilor va creşte corespunzător.

Dar nu putem nega nici frumuseţea curselor de trap, curse care au făcut ca Hipodromul din Ploieşti să devină faimos în toată lumea. Câştigătorii celor patru curse de trap au fost: Vrăjmaş (Premiul Fănişor), Detoxicated (Premiul Fanfaron), Kamanda (Premiul Godeanu) şi Calligenia BMW (Premiul Gabarit).

Următoarea reuniune oficială se va desfăşura duminică, 1 iulie, atunci când vor avea loc curse de trap şi de galop, principala întrecere fiind Cursa de galop pentru Marele Premiu oferit de Şeicul Mansoor Bin Zayed al Nahyan, parte din programul Wathaba Stallion Cup!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro