Duminică, 19 mai 2024 - 7:37:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lupta pentru supravieţuire în baschetul românesc: CSM Petrolul Ploieşti vs. CSM Focşani


7 mai 2024

Într-o bătălie strânsă pentru poziţia a 15-a în clasamentul final al sezonului Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, echipele CSM Petrolul Ploieşti şi CSM Focşani se pregătesc pentru un duel palpitant în turul al 3-lea al play-out-ului.

Cu miza pusă în joc pe fiecare aruncare şi dribling, acest „război” se va desfăşura după sistemul „cel mai bun din 5 partide”, oferind o serie de meciuri care vor testa rezistenţa şi determinarea ambelor echipe.

Primele două întâlniri sunt programate să aibă loc pe terenul gazdelor, la Ploieşti, pe 11 şi 13 mai, iar atmosfera din sala de baschet se va încinge odată cu fluierul de start. Publicul va avea acces liber, ceea ce va adăuga o notă specială acestor confruntări.

CSM Petrolul Ploieşti, echipa gazdă în prima partidă, va încerca să-şi folosească avantajul terenului propriu pentru a obţine un început bun în această serie tensionată. Cu suporterii lor în spate, jucătorii vor da tot ce au mai bun pe teren pentru a obţine victoria şi a-şi consolida şansele de a urca în clasament.

Pe de altă parte, CSM Focşani va călători în Ploieşti cu gândul la victorie. Ei ştiu că fiecare meci este crucial în lupta pentru a evita poziţiile de jos ale clasamentului şi vor încerca să-şi arate determinarea şi calităţile pe terenul adversarului.

Dacă prima etapă se va încheia la egalitate, seria se va muta la Focşani pentru următoarele două meciuri, programate pe 17 şi 19 mai. Aici, echipa gazdă va avea avantajul suporterilor lor şi va încerca să profite la maximum de acest lucru.

Dacă scorul va rămâne nedecis după primele patru partide, decisivul va avea loc pe 22 mai în sala „Olimpia”. Acesta va fi momentul culminant al întregii serii, unde fiecare echipă va lupta pentru a-şi asigura locul dorit în clasamentul final.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro