Marţi, 19 martie 2024 - 4:19:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uite demisia, nu e demisia! Cristi Vlad conduce, în continuare Petrolul Ploieşti!


3 mai 2019

Cristi Vlad a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti după meciul ratat cu Daco-Getica. Demisia se pare că a fost una teoretică numai pentru calmarea spiritelor, în realitate Vlad continuându-şi nestingherit activitatea în fruntea clubului.

Asta au descoperit un grup de membrii ai galeriei care a mers la club pentru a afla când va fi numit noul preşedinte. Când colo....Cristi Vlad era ...la el acasă, nestingherit, în biroul de preşedinte. Cafeaua era aburindă pe birou, iar pe laptopul deschis, "prezidentu" se conversa cu admiratoarele pe reţelele de socializare...

Ironic, Cristi Vlad le-a spus suporterilor că pe el nu-l schimbă nimeni de acolo pentru că...este "omul celor de la Veolia"! "Sunt mândru de ce am realizat ca preşedinte la Petrolul!"

Ciudată atitudine pentru un om care a reuşit performanţa de a duce echipa pe un umilitor loc 5!

Este de neînţeles infatuarea demisionarului şi faptul că încearcă să îi umilească să îi mintă pe suporteri. Cristi Vlad este creaţia suporterilor din Peluza 1 Ilie Oană, cei care au insistat în urmă cu patru ani ca el să fie cel care să îi reprezinte în fruntea  clubului.

Dar cum o vorbă veche spune că pentru a vedea adevăratul caracter al unui om, trebuie să îi dai o funcţie de conducere, exact asta s-a întâmplat cu cel care era la un moment dat idolul suporterilor Lupilor Galbeni.

Susţinut până în pânzele albe de Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova, Vlad i-a uitat total pe cei care l-au propulsat în fotbalul mare.

În urmă cu trei ani, Cristi Vlad ajungea la sediul AJF Prahova, zilnic, la ora 8 dimineaţa şi păzea birourile până la sosirea lui Crângaşu. Discuta cu toţi liderii din fotbal şi cerea sprijin pentru a învăţa cum se conduce un club de fotbal "Sunt la început de drum, nu am experienţă, ajutaţi-mă să promovez", acestea erau cuvintele debutandului Cristi Vlad.

Acum, acelaşi personaj se leagă cu lanţuri de scaun şi refuză dialogul cu suporterii şi orice încercare de a găsi soluţii salvatoare pentru promovarea echipei în Liga 1, promovare, care matematic mai este posibilă, dar numai cu pregătirea profesionistă a fiecărei partide!

Deocamdată urmează meciul cu Farul Constanţa, iar elevii lui Grigoraş nici nu concep un eşec în faţa Petrolului!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro