Vineri, 29 martie 2024 - 12:21:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Derby la minifotbal la Ploieşti! Chedra Tax Ploiesti întâlneşte MFC Ploieşti


23 octombrie 2018

Câştigătoarea Cupei LMF Prahova, Ediţia 2017-2018, întâlneşte în etapa cu numărul 8, a Ligii A de Minifotbal din Prahova, Campioana en-titre Chedra Tax Ploiesti, într-un meci care se anunţă a fi unul spectaculos atât din punct de vedere al jucătorilor de pe teren cât şi al spectatorilor şi suporterilor ambelor echipe! 

MFC Ploieşti vine după o înfrângere suferită în faţa celor de la Ader Ploiesti, scor 6-3, după ce au început bine meciul, reuşind să înscrie de 2 ori în primele 4 minute de joc! În acest moment, MFC Ploieşti ocupă locul 5 în Liga A, cu un număr de 15 puncte. Echipa condusă de pe margine de Gabriel Georgescu este obligată sa câştige acest meci pentru a continua lupta din prima parte a clasamentului.

De cealaltă parte, Chedra Tax vine după o pauză de o săptămână cauzată de amânarea meciului cu MFC Troia, fiind obligată să câştige, acest meci, pentru a reveni în fruntea clasamentului general, după ce Team Alimtex s-a instalat provizoriu în fotoliul de lider! Dragoş Chelba, mizează pe experienţa jucătorilor săi, sperând totodată la toate cele 3 puncte puse în joc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro