Sâmbătă, 22 iunie 2024 - 12:41:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un prahovean, campion naţional la box cadeţi, dar pentru CSU Năvodari!


10 iulie 2023

 Un puşti ploieştean, elev al Colegiului Naţional Regina Maria, a fost senzaţia Cupei României la box pentru cadeţi, desfăşurate în weekend la Târgu Jiu. 

Ploieşteanul David Neagu, antrenat de Ferodin Ablalim şi Marcel Jipeanu, a cucerit medalia de aur la categoria 90 kg, pentru...CS Năvodari.

De altfel, clubul din Năvodari a participat la competiţie cu şase sportivi, dintre care trei au reuşit să urce pe podium: David Neagu – medalie de aur, Eduard Şchiopu – medalie de argint şi Adrian Dârna – medalie de bronz.

Sportivul David Neagu, câştigătorul Cupei României şi-a asigurat participarea la Campionatul European programat în Slovenia, în luna august.

Nu este prima oară când sportivii ploiesteni câştigă medalii pentru cluburi  sportive din alte localităţi, şi este o dovadă clară a faptului că la CSM Ploieşti nimeni nu este interesat în atragerea tinerilor talentaţi în club pentru a face performanţă.

Oare de ce?

Îl felicităm pe David, şi sperăm ca la premierea tinerilor cu rezultate deosebite să fie luată în calcul şi performanţa lui, chiar dacă a fost realizată pentru un alt oraş.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro