Luni, 14 iunie 2021 - 8:40:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Adversar greu pentru Petrolul în play-offul Europa League


9 august 2013

La Nyon a avut loc tragerea la sorţi a play-offului Europa League. Petrolul Ploieşti va întâlni echipa galeza Swensea. Galezii au terminat campionatul Angliei pe locul 9 ,dar au ajuns în preliminariile Europa League din postura de câştigători ai Cupei din Albion.
Primul meci se va disputa în Marea Britanie, pe 22 august, returul fiind programat, o săptămână mai târziu, pe 29 august  la Ploieşti.

Cine este Swensea ?

Gruparea galeză a fost prima care a jucat în Premier League, după ce a promovat în Premier League în anul 201. În sezonul 2012-2013, Swansea a terminat campionatul pe locul 9, dar a ajuns în Europa League după ce a câştigat Cupa Ligii Angliei într-o finală cu Bradford. Galezii de la  Swansea a sunt cotaţi pe piaţa echipelor cu o valoare de 117.750.000 de euro, conform site-ului www.transfermarkt.de.
 Cel mai scump jucător este golgeterul Michu, 14 milioane de euro. Swansea mai are în lot jucători cu cote mari : De Guzman- 9 milioane de euro,  Bony( achiziţie nouă de la...Vitesse)- 14 milioane de euro.  Swansea l-a transferat de curând pe  tânărul Shelvey ( Liverpool ) pentru 6 milioane euro.
Swansea joacă acasă  pe Liberty Stadium, un stadion cu o capacitate 20.000 de locuri. În 2003, "Lebedele negre" au trecut pe lângă un faliment. Ca o curiozitate , Swansea este cel mai vestic oraş ,din toate oraşele care au echipe în Premier League .
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(80 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro