Marţi, 19 martie 2024 - 4:14:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cele mai aşteptate evenimente sportive ale anului 2022


9 februarie 2022

Încă din cele mai vechi timpuri, lumea se aduna şi aştepta nerăbdătoare să ia parte la evenimente sportive. În momentul de faţă nu mai este nevoie de prezenţa fizică pentru a putea urmări competiţiile tale sportive preferate. Cu toate acestea, orice campionat readuce la viaţă spiritul competitiv al oamenilor şi îi ţine în faţa televizoarelor pentru a nu rata nicio mişcare.

Fiecare început de an este un moment bun să arunci o privire în calendarul cu evenimente sportive pentru a putea însemna momentele pe care nu vrei să le ratezi. Indiferent că eşti pasionat de fotbal, tenis, handbal, sau altele, anul 2022 are ceva şi pentru tine. Iată câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului.

Olimpiada de iarnă de la Beijing 

Luna februarie este încărcată de competiţii sportive de iarnă, indiferent că vorbim de patinaj, schi, snowboarding, biatlon şi altele. Mai exact, aceste evenimente vor avea loc în Beijing între 4 şi 20 februarie.

Acesta este primul eveniment sportiv din istorie unde participanţii vor schia pe zăpadă 100% artificială. În ciuda acestor condiţii, sportivii experimentaţi vor da dovadă încă o dată de măiestrie.

În ceea ce priveşte echipa României, vom avea participanţi la biatlon, bob, sanie, patinaj viteză, schi fond şi schi alpin. Rămâne de văzut ce rezultate vor obţine aceştia, dar sigur vor oferi nişte prestaţii uimitoare.

Campionatul naţional de biliard pool 

Un alt eveniment sportiv palpitant care urmează să aibă loc în acest an este campionatul naţional de biliard pool. Această competiţie va avea loc în Las Vegas în lunile martie şi aprilie.

Participanţii vor vedea sute de mese, mii de jucători care vor încerca să-şi demonstreze calităţile şi o sumedenie de echipe. Las Vegas este capitala lucrurilor extravagante, aşadar acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat.

Multă lume s-a înscris deja, dacă nu pentru a juca cel puţin pentru a urmări jocurile, cel puţin pentru a învăţa ceva de la experţi. Deşi acest lucru nu este mereu evident, este vorba de multă observaţie, determinare şi o strategie bună la mijloc. Iar când eşti în Las Vegas, ai ocazia să accesezi alte tipuri de sporturi ale minţii precum poker, şah sau dame şi altele. Cu toate acestea, dacă nu vă aflaţi acolo, acestea sunt întotdeauna disponibile online, oriunde în lume şi în orice moment.

Campionatul mondial de Formula 1



Începând cu luna martie şi până în noiembrie pasionaţii de Formula 1 vor sta cu sufletul la gură căci preferaţii lor îşi vor disputa titlul de cel mai bun pilot auto.

Primul monopost al anului 2022 a fost prezentat de echipa Haas. Aceştia nu au făcut modificări prea mari modelului precedent.

Cu toate acestea, monoposturile vor suferi cele mai importante schimbări din anul 2014 de când au fost introduse motoare hibrid. Începând cu următorul sezon, monoposturile vor fi mai puţin încărcate pentru a fi mai aerodinamice.

Printre piloţii care vor concura la ediţia acestui an se numără: Valtteri Bottas, Max Verstappen, Lewis Hamilton, George Russel, Sebastian Vettel şi alţii.

Turneul de tenis de la Wimbledon 

Acest an este unul foarte important în lumea tenisului. Acest lucru se datorează faptului că terenul principal de la Wimbeldon împlineşte 100 de ani de la inaugurare.

Drept urmare, vom avea parte de momente tradiţionale dar şi multe surprize plăcute.

Până în prezent, lumea consideră că Ashleigh Barty şi Novak Djokovic vor fi marii câştigători ai acestui an. Ei bine, lucrurile vor lua o turnură interesantă având în vedere că Andy Murray a anunţat că doreşte să ia parte la acest eveniment.

Turneul de grand slam se va disputa între 27 iunie şi 9 iulie iar bilele sunt deja disponibile pentru cine îşi doreşte să simtă adrenalina pe propria piele.

Turul Franţei 

Un alt eveniment la fel de aşteptat este turul Franţei. Ediţia cu numărul 109 va avea loc începând cu 1 iulie şi va dura 24 de zile.

Oraşul din care se va da startul este Copenhaga. Conform tradiţiei, linia de finiş va fi pe Champs Elysees. Turul va începe cu un contratimp scurt de 13 kilometri.

Printre cei ce se aşteaptă să primească tricoul galben sunt Stefan Kung, Filippo Ganna, Wout Van Aert, Stefan Kung sau Primoz Roglic.

Următoarele ediţii se vor desfăşura pe ţinuturile Danemarcei şi sunt destinate în special celor care iubesc sprintul. Singurul inconvenient ar putea fi legat de vântul din acea zonă.

Acestea sunt, pe scurt, câteva dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale acestui an. Pe lângă acestea mai putem numi şi cupa naţională de rugby la femei, campionatul mondial de fotbal din Qatar, maratonul de la Paris sau campionatul mondial de canotaj din Cehia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro