Marţi, 19 martie 2024 - 1:03:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSU Asesoft Ploieşti la o singură victorie de titlul numărul 10


12 iunie 2014

CSU Asesoft Ploieşti şi CS Municipal Oradea vor juca în această seară, începând cu ora 20.00, meciul decisiv al finalei Ligii Naţionale de Baschet Masculin, ediţia 2013-2014.

Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti va fi arhiplină, organizatorii făcând apel la ploieşteni pentru a veni îmbrăcaţi în albastru şi " înarmaţi" cu goarne şi fluiere pentru a crea o atmosferă "incendiară " pentru a-i purta pe campioni spre titlul 10 din istoria Asesoftului.

Până la meciul de azi cele două finaliste şi-au împărtţt victoriile la Ploieşti (93-105 şi 95-76), cât şi la Oradea (81-87 şi 88-80), astfel că meciul din această seară se anunţa foarte disputat, acesta jucându-se cu trofeul pe masă.

În cazul victoriei gazdelor, vor sărbători al zecelea titlu din ultimele 11 sezoane ale LNBM iar un succes al orădenilor le-ar aduce acestora primul trofeu naţional din istorie.

Meciul din această seară va aduce faţă-n faţă două dintre cele mai eficiente şi ofensive echipe din Liga Naţională, campionii au o medie de 85,84 puncte/meci iar orădenii o medie de 84,61 puncte/meci, astfel s-a ajuns la meciul decisiv.

 Mai mult... cele două finalistele au stabilit un record în primul meci câştigat de CSM Oradea la Ploieşti (scor 105-93), cu cele mai multe puncte înscrise într-un meci din actualul sezon: 198 puncte marcate!

Declaraţii:

 

Vladimir ARNAUTOVIC – “Ne aşteaptă un meci dificil, joi seară, dar suntem pregătiţi pentru a-l câştiga! Am mai trecut prin asemenea situaţii şi, în plus, avem şi publicul de partea noastră”.

Cristian ACHIM - “Am împins seria în meciul decisiv şi vom merge la Ploieşti pentru a ne juca şansa până la capăt. Este evident că după atâtea întâlniri nu ne mai putem surprinde unii pe alţii!”

Aşadar... diseară ne aşteptăm la un show baschetbalistic atât în teren cât şi în tribune, meciul decisiv dintre CSU Asesoft Ploieşti şi CSM Oradea, partida din Sala Sporturilor Olimpia urmând a fi transmisă în direct şi de către Digi Sport 1, începând cu ora 20.00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro