Vineri, 29 martie 2024 - 1:26:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTBAL/ Lobonţ lăudat de antrenorul AS Roma


12 martie 2012

bogdan-lobontAntrenorul formaţiei AS Roma, Luis Enrique, l-a lăudat pe portarul Bogdan Lobonţ, despre care a spus că este un mare profesionist, mereu pregătit să ajute echipa, informează presa italiană.

"Lobonţ este primul nostru atacant şi primul fundaş. La felul în care jucăm, portarul trebuie să iasă din poartă. A fost un fel de libero. Îi felicit, este un mare profesionist şi un om minunat, mereu pregătit să ajute echipa, iar astăzi a dovedit că este şi un mare fotbalist", a declarat Enrique.

Bogdan Lobonţ a afirmat că echipa a demonstrat că ştie să-şi revină după eşecuri. "În ultimul timp rolul portarului s-a schimbat, acum suntem folosiţi şi jucători de câmp. Deşi am suferit în repriza a doua, am jucat bine. Important este că am câştigat trei puncte importante", a afirmat Lobonţ.

Formaţia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Palermo, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului Italiei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Borini, în minutul 3. Bogdan Lobonţ a primit un cartonaş galben, în minutul 59.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro