Marţi, 23 aprilie 2024 - 8:48:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CS Blejoi- de neoprit spre câştigarea campionatului! FOTO


31 martie 2019

CS Blejoi a demonstrat că nu îi poate sta nimeni în cale spre câştigarea Ligii A Prahova. Elevii lui Răzvan Vlad au învins Petrolistul Boldeşti cu 4-0, într-un meci care a demonstrat celor peste 300 de spectatori prezenţi că Blejoiul va merge şi în acest an la barajul pentru promovarea în Liga a 3 a, baraj pe care pariem că-l vor câştiga în acest an.

Meciul de sâmbătă de la Blejoi a fost o demonstraţie de fotbal a unei echipe care la începutul campionatului schimba nu mai puţin de opt titulari şi despre care nu credea nimeni (cu mici excepţii) că mai poate contra în lupta pentru primul loc.

Scorul în confruntarea cu Petrolistul Boldeşti a fost deschid în minutul 25 de Bojoagă., după o cursă pe cont propriu de la centrul terenului. 1-0 a fost scorul cu care Blejoiul a mers la vestiare, dar urma repriza a doua cu o demonstraţie frumoasă de fotbal.

În minutul 61, Iancu înscrie dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, trimiţând mingea în colţul lung a porţii apărare de Nitache: 2-0.

În minutul 73, Ruptureanu înscrie al treilea gol, după ce a fost lansat în adâncime de Claudiu Stoica, pătrunde în dreapta şi trimite mingea în plasă, pe lângă portar: 3-0

Ultimul gol a fost înscris în minutul 90, când Ursu finalizează un şut plasat în careu, după o centrare de pe stânga a lui Chisi, prelungită de Dragomir până la autorul golului: 4-0. Ultimul gol al Blejoiului putem spune că a fost golul jucătorilor intraţi în teren după pauză.


CS Blejoi – Petrolistul Boldesti 4-0 (1-0)

Stadion: Blejoi, spectatori 300

Marcatori: Bojoaga (25), Iancu (61), Ruptureanu (73), Ursu (90)

CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Ghinea, Cl. Stoica (cpt), G. Nastase, Vl. Badea – Rudaru (76 Ursu), Bojoaga - Ruptureanu, Iancu (65 Ir. Dumitru), Cr. Vasile (71 Chisi) – Lambru (85 Dragomir).
Antrenor: Razvan Vlad.

Petrolistul Boldesti: Nitache – Popescu, D. Badea (73 Lungu), R. Alecsandru, F. Ionita (56 M. Petre) – Bencea, Baciu – Cr.Mihaita, E. Costache, Nitescu – M. Ene (cpt).
Antrenor: Marian Ilie.

Avertismente: Cr. Vasile (53), Lambru (56), Rudaru (60), G. Nastase (69)/Cr. Mihaita (56), M. Petre (80).

Arbitri: Valentin Dumitru – Cristian Lefter, Emil Mateescu

Observator: Ion Andreoiu








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro