Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:52:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cele mai populare pariuri la fotbal


14 decembrie 2022



Fotbalul, considerat şi sportul rege, este cel mai iubit de pe planetă. Fie că vorbim de Premier League, La Liga şi Bundesliga la nivel de competiţii naţionale inter-cluburi sau de Cupa Mondială şi Campionatul European la nivel competiţional între echipe naţionale, cu toate atrag sute de mii de suporteri în tribune şi milioane de telespectatori. Adăugaţi Liga Campionilor, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale anului, şi deja aveţi un întreg tablou fotbalistic, care este extrem de ofertant şi atrăgător pentru pariori

Cu o gamă atât de variată de opţiuni când vine vorba de pariuri, totuşi, uneori oamenii au nevoie de puţin ajutor pentru a decide pe ce să parieze. Una dintre modalităţile de a face această alegere este să vedeţi care sunt cele mai populare pariuri şi să ştii care dintre acestea sunt cele mai atrăgătoare.

Industria pariurilor sportive a evoluat foarte mult în ultimii ani şi asta datorită tehnologiei şi a internetului care au contribuit la dezvoltarea de noi opţiuni de pariere, dar şi la capacitatea caselor de pariuri de a prezenta rezultate multiple în timp real. S-a trecut de la clasicul 1X2 la pariuri mult mai nişate.

Evident, cel mai popular pariu este acela în care se alege echipa câştigătoare sau dacă va fi remiză. Pariul Acasă-Remiză-Deplasare este uşor pentru orice individ care doreşte să-şi încerce norocul. Accesaţi cod-bonus-promotional.com pentru mai multă documentare.

Pe poziţia secundă este pariul cu privire la scorul corect. Mulţi dintre iubitorii fotbalului îşi încearcă norocul pe acest pariu, care este puţin mai complex. Implică multă documentare, estimare şi un gram de noroc. Putem spune că este unul dintre cele mai dificile pariuri din fotbal.

Un pariu comun este acela în care pariaţi dacă ambele echipe marchează. Este un pariu binar, nu foarte dificil, dar tot aveţi nevoie de analizat statistici şi să cunoaşteţi foarte bine echipele din teren. Contează experienţa defensiva a echipelor, contează jucătorii din atac. Şi, evident, norocul are marja lui.

Pariorii experimentaţi aleg să-şi încerce norocul pe marcatori. În acest moment, există posibilitatea să se parieze pe ce jucător va marca gol în meci. Este un pariu dificil, de cele mai multe ori bazat pe nişte statistici, dar ţine foarte mult şi de nivelul de performanţă al jucătorului. De exemplu, Cristiano Ronaldo a fost cotat bine ca marcator la Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022, dar din păcate a dezamăgit.

Un pariu dificil este acela în care alegeţi pronosticul pauză / final. Deşi sunt două pariuri separate, funcţionează în acelaşi mod. Nu de puţine ori, fotbalul ne-a demonstrat că mingea e rotundă şi am asistat la răsturnări de situaţie între prima repriză şi a doua. La pauză era câştigătoare o echipă, iar la finalul meciului era cealaltă. Este adevărat că cei ce reuşesc să anticipize aceste lucruri se pot bucura şi de cote foarte bune.

Un pariu comun, nu foarte greu, este acela de ”şansă dublă”. Aveţi posibilitatea de a paria dacă o echipă va câştiga sau va face egal, dar există şi varianta în care puteţi paria pe victoria oricărei echipe, eliminând remiza din discuţie. În acest caz, cotele sunt net mai mici pentru că şi şansele de reuşită sunt mai mari.

Lucrul cheie de reţinut în toate pariurile de mai sus, mai ales când vine vorba de plasarea de pariuri la competiţii eliminatorii, este că pariul se validează pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Timpul oprit din cauza accidentărilor este inclus în acele 90 de minute, dar dacă jocul are capacitatea de a merge în prelungiri, atunci asta nu va conta pentru pariul vostru. Deci mare atenţie la acest aspect.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro