Vineri, 29 martie 2024 - 4:58:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gigi Becali a promis că se rade în cap dacă Dinamo umple Arena Naţională


25 decembrie 2011

becali"Dinamo nu umple Naţional Arena pentru că are 100.000 de suporteri în Bucureşti, în timp ce Steaua are două milioane şi jumătate. Eu fac un pariu: dacă Dinamo umple Naţional Arena eu mă tund zero ca Giani Kiriţă", a spus Becali la GspTV. La rândul său Kiriţă a promis că-i va mobiliza pe fanii "alb-roşii" pentru a-l face pe patronul stelist să se tundă.

Finanţatorul stelist s-a arătat nemulţumit de faptul că oficialii grupării pe care o patronează au încercat să înregistreze la LPF un act legat de transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la Steaua, dar au fost refuzaţi de angajaţii ligii. Becali i-a acuzat pe aceştia că fac jocurile preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, care încearcă să împiedice transferul. Cu toate acestea, Becali este convins că transferul lui Chipciu nu este în pericol.

Gigi Becali a mai afirmat că îl va achiziţiona pe atacantul brazilian al Universităţii Cluj, Gabriel Machado, pentru a-i face un serviciu finanţatorului ardelenilor, Florian Walter. "M-a rugat Walter să-l iau pe Machado, pentru că jucătorul e în conflict cu galeria, a jignit galeria de la Universitatea Cluj. Îl iau să-l ajut pe Walter", a spus Becali.

Patronul stelist a adăugat că, în opinia sa, jucătorul anului este fundaşul lui FC Porto Cristan Săpunaru, iar antrenorul anului este Mircea Lucescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro