Joi, 25 aprilie 2024 - 9:50:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viorel Hizo a plecat de la FC Braşov


19 septembrie 2012

hizoTehnicianul Viorel Hizo a părăsit, marţi la prânz, Braşovul, după ce clubul ardelean nu a reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor al formaţiei FC Braşov Ionuţ Badea.

 Patronul Ioan Neculaie a confirmat că Viorel Hizo nu mai este antrenor la gruparea pe care o conduce. "Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întâmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, anunţase că tehnicianul Ionuţ Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din această dimineaţă, este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.

Tehnicianul Viorel Hizo a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov, în locul lui Ionuţ Badea. După opt etape, FC Braşov ocupă locul 11, cu două victorii, trei egaluri şi tot atâtea înfrângeri.

În ultima partidă, FC Braşov a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamţ.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro