Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:51:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul pus la zid de un fost jucător. Ivanovski: "Cu ce m-a ajutat acest club? M-a dat afară! Claudiu Tudor e un mare pervers, a încercat să mă ardă”


21 februarie 2023

Nu e liniste la Petrolul, iar fostii jucători incep să povestească despre problemele din club, dar si despre presiunile la care au fost supusi jucătorii pentru a renunţa la contracte. 

Mirko Ivanovski (33 de ani) este unul dintre cei mai longevivi stranieri din prima ligă.  Atacantul cu 27 de meciuri în naţionala ţării sale a vorbit, într-un interviu pentru ProSport, despre perioada petrecută la „găzari”, si  l-a numit „pervers” pe Claudiu Tudor, preşedintele clubului.

Ivanovski a povestit cum a fost chemat să rezilieze contractul cu Petrolul. "Am întrebat de ce, iar Claudiu Tudor mi-a spus că „suporterii sunt nemulţumiţi de tine”. Poftim? Cine conduce clubul, el sau suporterii? Fanii au părerile lor, e normal. Unora le place un jucător, altora nu şi tot aşa. I-am zis că dacă asta e principala problemă, eu nu reziliez. I-am închis telefonul. A doua zi m-a sunat Lazăr şi mi-a spus că principala problemă e salariul meu şi faptul că ei nu au bani. Mi-a zis şi că ultimele patru-cinci meciuri nu am jucat bine, dar eu intram câte 10-15-20 de minute. Vrăjeli de doi lei, mie nu-mi plac. Vino şi spune-mi că vrei să reziliem contractul şi gata, găsim soluţie, nu veni cu vrăjeli", a povestit atacantul. 

"Eram neplătit de trei luni şi jumătate atunci, în decembrie. Aveam de luat banii pe septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie, dar şi bonusuri de joc. Sigur, după, a venit şi luna ianuarie. Nu-mi plătiseră nimic, dar voiau să reziliem. Pe 25 ianuarie am reziliat. Mi-au dat două salarii şi am făcut cesiune din drepturile TV pentru a mai primi încă câteva salarii. Aşa sunt sigur că primesc banii. Ei au fost perverşi cu mine, mai ales Claudiu. Ne-am înţeles pentru reziliere cu această cesiune. Totuşi, el, când mi-a trimis contractul să semnez, mi l-a dat fără două salarii, adică cu 10.000 de euro mai puţin, şi a trimis încetare contractuală fără cesiune. A încercat să mă ardă! Pervers mare. Sunt de atâţia ani în România, mai ştiu şi eu lume, avocaţi.", a mai declarat Ivanoski. 

"M-am antrenat individual. Am primit hârtie de la club pe care scria că pot să mă antrenez cu orice echipă sau să revin la club pe 4 ianuarie. Cu câteva zile înainte să expire hârtia, am vorbit cu ei. Eu trebuia să revin la club, să mă antrenez. Mi-a zis să reziliem contractul şi să primesc trei salarii, cele restante. Aia e munca mea pe care trebuie să fiu plătit. Contractul meu expira în vara lui 2024, ce se întâmpla cu celelalte 18 luni rămase? I-am închis telefonul. Pe 4 ianuarie, la 8 seara, mă sună şi mă întreabă de ce nu sunt la antrenament. I-am zis că o să fiu la antrenament. Următorul programat? A doua zi, la 7 dimineaţa. M-am urcat în maşină, am făcut şapte ore pe drum din Macedonia, cu maşina personală, şi m-am prezentat la antrenament.", le-a mai povestit macedoneanul jurnalistilor de la ProSport.

Dar declaraţia privind presiunile la care jucătorii au fost supusi de către suporteri sunt incredibile si demonstrează haosul care există in club. 

"Claudiu a chemat 12 şefi de galerie la birou, nu ştiu de la care peluză, când am fost să vorbesc cu el. I-am întrebat ce caută acolo. Ei sunt suporteri, noi suntem la birou. „Hai, Mirko, te rog, ajută clubul!”. „Cu ce să ajut clubul, aveţi vreo lopată, ceva?” i-am întrebat. Să las un an şi jumătate din contract. Le-am zis să plece. Claudiu i-a chemat să facă presiune pe mine. „Voi sunteţi suporteri, n-am nicio treabă cu voi. Cum să accept trei salarii şi să renunţ la contract? Să ajut clubul? Clubul cu ce m-a ajutat? M-a dat afară”. Le-am zis că mi-a transmis Claudiu că-s nemulţumiţi de mine. Ok, da, n-am dat gol în ultimele etape, dar când am fost titular, om de bază, iar echipa câştiga, era pe primele locuri, totul era bine, nu? E o perioadă mai grea pentru echipă, hai să dăm afară străinul cu unul dintre cele mai mari salarii.", a povestit Ivanovski.

Jucătorul şi-a reziliat contractul cu echipa prahoveană pe 25 ianuarie, dar susţine că este neplătit pentru cel puţin două luni.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro