Marţi, 19 martie 2024 - 10:15:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un ploieştean vrea şefia Federaţiei Române de Baschet


24 ianuarie 2021

Alexandru Iacobescu, fostul manager al celei mai de succes echipe de baschet din România CSU Asesoft Ploieşti, şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia Federaţiei Române de Baschet.

Actualul preşedinte al federaţiei Horia Păun a anunţat că nu va candida pentru al treilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet, fără a preciza motivele acestei decizii.

Până acum există trei posibile candidaturi.

Primul care şi-a anunţat intenţia de a participa în cursa pentru ocuparea postului de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet a fost Virgil Stănescu, acesta lansând o platformă dedicată ce poate fi accesată la adresa frb.virgilstanescu.ro.

Şi Adrian Voinescu a confirmat site-ului baschet.ro că este unul dintre candidaţii la preşedinţia FRB. Voinescu ne-a vorbit, pe scurt, despre echipa şi planurile sale cu care va aborda lupta pentru fotoliul din Bulevardul Basarabia.

Ploieşteanul Alexandru Iacobescu, unul dintre oamenii care au făcut posibilă povestea de succes a CSU Asesoft, a anunţat că se gândeşte să candideze pentru că baschetul a fost şi rămânea marea sa pasiune.

"Mă gândesc foarte serios să candidez pentru preşedenţia FRB. Am stat aproape de fenomen, l-am urmărit şi am realizat că e nevoie de un manager, de un om care a făcut lucruri pentru baschetul românesc. Nu mă compar ca jucător cu contracandidaţii mei, dar ca performanţă am realizat ceva în acest sport. Repet, încă sunt pe gânduri, dar cred că am o şansă.", a declarat Iacobescu pentru siteul baschet.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro