Marţi, 19 martie 2024 - 9:58:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un capac, două capace: Când stadionul Ilie Oană devine proprietate privată, oamenilor din fotbal le este îngrădit accesul!


10 octombrie 2018

Situaţie incredibilă marţi seară la stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Binecunoscutul Mihai Stoichiţă, sosit pentru a vedea meciul Petrolului în calitate de reprezentant al FRF, nu a fost lăsat să intre pe stadion, pe motiv că...aşa a decis directorul stadionului!

Acelaşi personaj a întrebat insistent firma de pază cum au intrat în stadion Vivi Răchită, Silviu Crângaşu şi Adrian Teodorescu, semn că pe Ilie Oană au voie doar personajele agreate.

Este ciudat să îi îngrădeşti accesul la meci lui Vivi Răchită, antrenorul care are în palmares ultima promovare a Petrolului în Liga 1, sau a lui Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova, cel care a facilitat înscrierea Lupilor Galbeni direct la Liga a 4a şi promovarea în Liga a 3 a! (iar suporterii Petrolului recunosc ajutorul lui Crângaşu...)

Nici apariţia lui Adrian Teodorescu la masa presei nu a fost pe placul directorului, deşi Teodorescu era pe Ilie Oană tot ca invitat al FRF, fiind unul dintre apropiaţii lui Răzvan Burleanu.

Din păcate, e pare că "grija" excesivă pentru organizare a personajului amintit (un apropiat al lui Florin Bercea) vine din trecut, când era cunoscut drept cel care avea grijă de maşinile fotbaliştilor de la Petrolul...

Oricum suntem curioşi dacă şi la următorul meci al Petrolului pe Ilie Oană vor mai exista astfel de...restricţii...

Un capac, două capace, îmbrăcat la patru ace!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro