Marţi, 19 martie 2024 - 7:13:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dani Coman la Petrolul! Fake news!Poate la Petrolul Băicoi, că la Ploieşti, slabe şanse


3 iunie 2019

În ziua în care Veolia critică într-un comunicat de presă managementul defectuos al staffului de conducere al Petrolului, management care a dus la ratarea obiectivului de promovare în Liga 1, presa centrală din Bucureşti a publicat astăzi informaţia potrivit căreia Dani Coman va fi noul preşedinte al Petrolului Ploieşti.

Interesant este că se vorbeşte despre un salariu uriaş de 7000 de euro, în condiţiile în care în comunicatul de presă despre care vorbim, cei de la Veolia anunţă că analizează oportunitatea continurii colaborării cu clubul ploieştean!

Sursele Stiri Actuale susţin că informaţiile potrivit cărora Dani Coman ar urma să părăsească Astra pentru Petrolul Ploieşti pot fi încadrate la fake news, Coman nefiind nici măcar pe lista scurtă a posibililor preşedinţi ai clubului.

În realitate, informaţiile furnizate de colegii de la Bucureşti sunt doar o cacialma menită să îi forţeze mâna lui Ioan Nicolae  în negocierile cu Dani Coman pentru continuarea colaborării cu Astra.

Cât despre noul preşedinte, numele acestuia va fi anunţat abia după momentul la care se va stabili dacă Veolia va mai finanta Petrolul Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro