Marţi, 19 martie 2024 - 12:31:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AJF Prahova organizează cursuri de team-manager. Legitimaţia de delegat, obligatorie din acest sezon!


26 august 2019

Conform noilor regulamente, fiecare echipă înscrisă în competiţiile organizate de AJF Prahova are nevoie de un delegat cu...patalama! Legitimaţia de team manager (delegat) poate fi obţinută în urma unui curs organizat de AJF Prahova.

Cursurile se vor desfasura in perioada 01 septembrie-30 septembrie 2019 pe 3 module, urmand ca la final cursantii sa sustina un examen de verificare a cunostintelor.

Inscrierea se va face in perioada 01 august – 20 august 2019 la sediul AJF Prahova situat in Ploiesti, Str. Pielari, Nr. 5 – persoana de contact: Dumitrache Constantin si Popescu Catalin.

Documente necesare:

  1. Cerere de inscriere

  2. Recomandarea unei structuri sportive

  3. Diploma de studii

  4. CV

  5. Fotografii tip pasaport (2 buc.)

  6. Taxa 100 lei

Sunt incluse costurile cu materiale de studiu, diploma de absolvire si legitimatia de delegat (ID). Din sezonul 2019-2020, calificarea delegatilor echipelor participante in competiile organizate de AJF Prahova este obligatorie.

Până în prezent 20 de persoane s-au înscris la cursurile de delegat organizate de AJF Prahova.

Printre cei înscrisi se numără şi omul de fotbal Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, cel mai titrat lider al unei echipe care evoluează în competiţiile de fotbal organizate de AJF. Teodorescu a fost  preşedinte al unor cluburi precum Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Poiana Câmpina, Corona Braşov, CSM Astra Ploieşti, Oţelul Larissa şi se poate lăuda cu peste 20 de promovări în fotbalul românesc. Chiar şi cu un asemenea CV, Teo a ales să se înscrie la cursurile AJF pentru a da un semnal că regulamentele trebuie să fie aceleaşi pentru toată lumea, indiferent de experienţa din fotbal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro