Marţi, 19 martie 2024 - 9:24:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Astra - Petrolul 2-1. Cronica unui final dramatic


17 aprilie 2014

Astra a învins-o pe Petrolul în ultimul minut, scor 2-1 şi s-a calificat în premieră în finala Cupei României. Astfel, echipa lui Răzvan Lucescu ratează şansa de a juca pentru a doua oară consecutiv ultimul act al acestei competiţii.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 21 după o fază în care Albin a lovit transversala din lovitură liber, iar mingea a ajuns la Tamuz, care a înscris cu capul. Budescu a readus speranţele pentru giurgiuveni după golul înscris în minutul 51.

Paul Papp a înscris golul calificării pentru Astra în ultimul minut de prelungire. Astazi, Astra îşi va afla adversara din finala Cupei României. Dinamo întâlneşte Steaua pe Naţional Arena, după ce în tur roş-albaştrii s-au impus, 5-2.

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Răzvan Lucescu, este foarte dezamăgit de fapul că echipa sa a ratat calificarea în finală în ultimul minut. Totuşi, tehnicianul ploieştenilor le atrage atenţia arbitrilor pentru poziţia neregulamentară a lui Paul Papp de la golul din minutul 94. 

"Asta este viaţa, sunt momente neplăcute. Trebuie să trecem peste astfel de momente, dar amărăciunea va rămâne. Trebuia să evităm faultul din care am primit golul doi. Ar fi putut fi evitat golul.

Nu voi critica arbitrajul, dar dacă a fost ofsaid la golul doi înseamnă că o echipă a fost aruncată din finală. A fost o partidă echilibrată. Noi am dominat începutul jocului, am marcat, dar apoi am făcut un pas înapoi. E greu de acceptat o astfel de înfrângere, o astfel de ieşire din competiţie", a spus Lucescu la sport.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro