Marţi, 19 martie 2024 - 12:41:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Echipele de fotbal ale CSM Ploieşti, neînvinse în weekend!


21 aprilie 2019

Noile metode de pregătire ale tinerilor antrenori de la Secţia Fotbal a CSM Ploieşti încep să îşi arate roadele. După ani de zile în care au fost considerate "ciuca bătăilor" în toate competiţiile în care jucau, grupele de fotbal încep să conteze în clasamente şi devin de temut în faţa oricărui adversar.

Astfel în weekend, juniorii republicani B, coordonaţi de Dragoş Negraru au reuşit un scor de 1-1 în meciul cu Liceul Tehnologic Pantelimon. Tinerii fotbalişti ai CSM Ploieşti demonstrează că antenamentele zilnice din Parcul Municipal Vest contează foarte mult în pregătirea lor şi reuşesc să nu mai piardă niciun meci.

La fel se întâmplă şi la Juniorii Republicani A, antrenaţi de Pompiliu Stoica. Echipa a reuşit un senzaţional scor de 4-1 în meciul din Campionatul Republican U19 cu Liceul Tehnologic Pantelimon.



Paşii sunt mici vor spune cârcotaşii, dar rezultatele din ce în ce mai bune demonstrează că reorganizarea Secţiei Fotbal odată cu venirea lui Decu Crângaşu a fost o decizie bună. Rezultatele se văd, iar atmofera este una propice performanţei. De altfel, prezent la meciurile copiilor, Decu Crângaşu s-a declarat mulţumit pentru faptul că munca asiduă din ultimele trei luni începe să dea rezultate.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro