Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:03:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lupii galbeni vor lua cu asalt stadionul Ghencea


28 noiembrie 2013

Asociaţia  “Lupii Galbeni”  organizează deplasarea la Bucureşti pentru derby-ul cu Steaua, programat duminică, 1 decembrie, în Ghencea, stadion pe care  Petrolul a câştigat în 1999 cu scorul categoric de 4-1.

În încercarea a reedita succesul de atunci al echipei favorite, care îşi propune să câştige titlul de campioană în acest sezon, liderii galeriei pregătesc  o coregrafie specială şi mizează pe o prezenţă numeroasă din partea fanilor petrolişti.

Susţinătorii care vor să meargă în capitală au la dispoziţie 1.300 de bilete, pe care le pot achiziţiona începând de joi şi până duminică, ora 12.00, de la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oana”,  dar şi de la pub-ul suporterilor, aflat la Peluza I.

Preţul unui tichet este de 15 lei şi include accesul în stadion, în sectorul rezervat galeriei ploieştene, precum şi transportul dus-întors cu autobuze, în cazul în care se doreşte deplaserea în mod organizat.

Plecarea va avea loc duminică, ora 16.30, din faţa stadionului ”Ilie Oană”, fanii fiind aşteptaţi cu tot arsenalul de care dispun, incluzând şi steagurile de mari dimensiuni. Pentru detalii suplimentare, suporterii au la dispoziţie numărul de telefon 0721/682042, persoană de contact Bogdan Dinu.

 

Foto: Foto:Cristi Campeanu www.cristicimpeanu.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro