Vineri, 26 aprilie 2024 - 10:07:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul, victorie în cel de al treilea test din cantonamentul de la Poiana Braşov! 0-1 cu SR Braşov


4 iulie 2019

Petrolul Ploieşti, club condus de preşedintele Marius Stan, a reuşit o nouă victorie în ultimul amical al stagiului de pregătire de la Poiana Braşov.

Amicalul disputat în compania echipei din Liga a 3 a, A SR Braşov a fost un antrenament cu adversari dornici de victorie şi încurajaţi permanent de suporteri. Un meci frumos care a contribuit la pregătirea fizică a jucătorilor lui Flavius Stoican, care încep să îşi creeze relaţiile de joc, devenind o echipă puternică.

De remarcat că la meci, deşi era vorba de o partidă amicală, spectatorii şi-au cumparat, civilizat, bilete. Preţul unui bilet a fost de 15 lei, iar suporterii braşoveni au afirmat că astfel ajută echipa. Poate nu ar strica o asemenea atitudine şi la Ploieşti...

Flavius Stoican a experimentat, din nou, încercând încă o evaluare a jucătorilor aflaţi în test în această perioadă. Cu excepţia lui Marinescu, Cioinac şi Walace, „11”-le de start a fost alcătuit din fotbalişti foarte tineri, dar extrem de talentaţi.

Victoria a venit abia în minutul 89 dintr-un penalty, transformat impecabil de Arnautu!

În meciul de la Braşov, pentru Petrolul a evoluat şi mijlocaşul Valentin Lazăr.  În vârstă de 29 de ani, fotbalistul (născut la Ploieşti) şi-a încheiat angajamentul cu qatarezii de la Al Sailiya şi s-a antrenat, toată săptămâna, alături de elevii lui Flavius Stoican.

O analiză simplă a celor trei meciuri amicale arată că echipa nu a primit niciun gol şi a reuşit să înscrie 7. În toate cele trei partide elevii lui Flavius Stoican au dominat, iar jocul echipei începe să fie echilibrat şi îndrăzneţ. În plus, toţi juniorii echipei aflaţi în cantonamentul din Poiana Braşov au intrat minute bune în joc, primind încrederea antrenorului Flavius Stoican şi a preşedintelui Marius Stan

Petrolul încheie sâmbătă cantonamentul de la Braşov, urmând ca, după doua zile libere, să se antreneze, marţi, la Ploieşti, iar o zi mai târziu să plece spre Turcia, pentru cel de-al doilea cantonament al acestei perioade.

AS SR Braşov – FC Petrolul Ploieşti 0-1 (0-0)

Marcator:
Arnăutu (89).

AS SR: Maxim – Răducanu, Toader, Stoian, Dumbravă – Nicolau, Stângă, Enceanu – Danciu, D. Popa, H. Popa. Au mai jucat: Căşlariu – Pătraşcu, Renta, Stoian, Dragomir, Babeiu, Piko, Horhocea, Cenk, Vârtosu. Antrenor: Florin Stângă.

FC Petrolul: Apostolachi (30 Ailenei, 60 Bărbălău) – C. Costache (46 Saim Tudor), Walace, Cioinac, Manolache – Marinescu (cpt) (53 Neto), Cracea (26 Simionescu, 60 V. Lazăr) – June (60 Bărboianu), Bratu (53 Ţicu), I. Stoica (46 Ştefănescu) – Nica (60 Arnăutu). Antrenor: Flavius Stoican.






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro