Marţi, 19 martie 2024 - 11:29:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Astra Giurgiu va avea stadion de Liga Campionilor


27 august 2013

Din sezonul viitor, Astra va avea la dispoziţie o arenă de top şi nu va mai fi nevoită să plece "în pribegie" în partidele din cupele europene, aşa cum a făcut-o în ultimele două luni. Mai mult, stadionul din Giurgiu va putea găzdui şi întâlniri din grupele Ligii, urmând a fi abia a patra arenă din România care se bucură de acest privilegiu.

Lucrările la arena din Giurgiu sunt în fază avansată, şi, cu fiecare meci disputat de elevii lui Isăilă pe teren propriu, se văd schimbările. Până acum s-a ridicat deja tribuna a doua, iar până la începutul lui 2014 se va rezolva ridicarea peluzelor şi se va pune la punct infrastructura din proximitatea arenei.

Ioan Niculae s-a săturat de veşnicile deplasări şi anunţa încă de acum o lună că va urgenta finalizarea stadionului de la Giurgiu. "De la anul, ţara noastră va avea încă un stadion extrem de modern, la Giurgiu. Va fi doar al patrulea din România care va putea să găzduiască meciuri din grupele Ligii Campionilor", a fost promisiunea lui Niculae.

National Arena, Cluj Arena şi stadionul "Constantin Rădulescu", al CFR-ului, sunt, în acest moment, singurele care pot găzdui meciuri de Liga Campionilor.

Sursa: prosport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro